Football Talk

Το χειρότερο πέναλτι που θα δείτε σήμερα, κάποτε το «γλύτωσαν» Τσιντώτας – Ινσούα! (video)

Το χειρότερο πέναλτι που θα δείτε σήμερα, κάποτε το «γλύτωσαν» Τσιντώτας – Ινσούα! (video)

Πήγε να συγχαρεί τον τερματοφύλακά του, του έδωσε το χέρι, μπερδεύτηκαν και αντί για το χέρι του συμπαίκτη του, βρήκε την μπάλα. Και όμως, υπάρχει πέναλτι. Όπως – πιθανότατα – υπήρχε και στο Παναιτωλικός – ΑΕΚ, προ διετίας, με τον Ινσούα να κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα!

Σε εξέλιξη βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή η αναμέτρηση της Αλ Χαζέμ με την Αλ Φατέχ στη Σαουδική Αραβία, με μία πραγματικά απίθανη φάση να λαμβάνει χώρα, προς όφελος των γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα, μόλις στο 11ο λεπτό της συνάντησης, ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων βγήκε στα όρια της περιοχής του και μάζεψε την μπάλα με τα χέρια και ακολούθως, ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας, ο Αλ Χαρμπί, αποφάσισε να τον συγχαρεί, δίνοντάς του το χέρι.

Αντί για αυτό όμως, βρήκε την μπάλα με το… χέρι του, ο διαιτητής το είδε και κάπως έτσι καταλογίστηκε πέναλτι, με το οποίο η Αλ Χαζέμ πήρε το προβάδισμα.

Πρόκειται για μία φάση που… κάτι μας θύμισε και έχει άμεση σχέση με την Ελλάδα και την Super League. Γυρνάμε τον χρόνο στη σεζόν 2020-21 και στη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού με 2-0 στο Αγρίνιο. Οι γηπεδούχοι είχαν κερδίσει πέναλτι, ο Τσιντώντας απέκρουσε και ο Ινσούα έτρεξε γεμάτος ενθουσιασμό να τον συγχαρεί.

Μαντέψτε τι έκανε… Έπιασε την μπάλα με το χέρι. Είναι ξεκάθαρο και μπορεί να το διαπιστώσει κανείς στο 2.56 του παρακάτω βίντεο. Ωστόσο, ο διαιτητής δεν το αντιλήφθηκε, πράγμα λογικό, καθώς ο αμυντικός της «Ένωσης» τον είχε στην πλάτη του, με το ματς να συνεχίζεται κανονικά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0