Football Talk

ΟΦΗ – Κηφισιά 3-1: Έβγαλε αντίδραση, πήρε προβάδισμα, επιβιώνει και χωρίς τον Νταμπράουσκας! (video)

ΟΦΗ – Κηφισιά 3-1: Έβγαλε αντίδραση, πήρε προβάδισμα, επιβιώνει και χωρίς τον Νταμπράουσκας! (video)

Σπουδαία νίκη για τον ΟΦΗ απέναντι στην Κηφισιά, με τους Κρητικούς να επικρατούν με 3-1 και να παίρνουν σοβαρό προβάδισμα για να συνεχίσουν στο Κύπελλο Ελλάδος. Πρωταγωνιστής ο Τοράλ, στον πάγκο της ομάδας ο υπηρεσιακός, Πέδρο Καραβέλα.

Μπορεί ο ΟΦΗ να μην είχε καταφέρει να «γευτεί» τη χαρά της νίκης σε κάποια από τις επτά τελευταίες αναμετρήσεις του, μπορεί να μετρούσε τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες από τις 9 Οκτωβρίου και έπειτα, μπορεί να είδε τον προπονητή του να απολύεται, όμως στην Κρήτη, υπάρχει ζωή και δίχως τον Νταμπράουσκας.


Μόλις τρεις ημέρες μετά τη «βαριά» ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ο ΟΦΗ ήταν εξαιρετικός απέναντι στη Κηφισιά, στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος και πήρε σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης, με το… άνετο 3-1, έχοντας για πρωταγωνιστή του τον Τοράλ.



Αυτός έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους μόλις στο 7ο λεπτό και παρότι οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν 180 δευτερόλεπτα να βρουν απάντηση, το 1-1 από τον Αντερέγκεν παρέμεινε μόλις για ένα τέταρτο.

Ο Τοράλ έκανε το 2-1, πέντε λεπτά πριν από τη συμπλήρωση μισής ώρας, για να έρθει ο Γκαγιέχος στο 76’ και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Τέσσερα λεπτά πριν από τη συμπλήρωση των 90’, είχαμε και χαμένο πέναλτι στη συνάντηση, με τον Τετέι να μην καταφέρνει να κερδίσει τον Μπάουμαν από τα «11» βήματα, σηματοδοτώντας το τελικό 3-1.

ΟΦΗ (Πέδρο Καραβέλα): Mπάουμαν, Μαρινάκης (61΄Λάρσον), Βούρος, Λαμπρόπουλος, Τοράρινσον, Μεγιάδο, Γκαγέγος, Νέιρα (62΄Ριέρα), Τοράλ (69΄Ντίκο), Αμπάντα (80΄Γκλάζερ), Φελίπε.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Νώντας Κουτρομάνος): Κρίστινσον, Παρράς, Μασούρας, Μποτία (59΄Σπίνος), Τσάπαν, Παπασάββας (69΄Πρίτσας), Ιπαλίμπο, Ίλιεφ (69΄Τετέι), Σάντος (59΄Κρικιούμα), Οζέγκοβιτς (75΄Σμπώκος), Αντερέγκεν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0