Football Talk

Κάποτε ο Spider-Man της Ατλέτικο, τώρα τα Transformers της Ίντερ

Κάποτε ο Spider-Man της Ατλέτικο, τώρα τα Transformers της Ίντερ

Ποιος είπε ότι οι ταινίες και το ποδόσφαιρο δεν ταιριάζουν; Η Ατλέτικο Μαδρίτης τη σεζόν 2004/05 και η Ίντερ σήμερα, μας αποδεικνύουν πως ο συνδυασμό αυτός μπορεί να αποδειχθεί… εκρηκτικός.

Κανείς δεν φανταζόταν πως στην αρχή της χιλιετίας, ο Spider-Man και η Ατλέτικο Μαδρίτης θα… συνυπήρχαν. Κι όμως την σεζόν 2004/05 οι Μαδριλένοι παρουσίασαν μία απόλυτα πρωτοποριακή φανέλα, στην οποία ξεχώριζε μία χαρακτηριστική αράχνη.

Όχι οποιαδήποτε αράχνη, αλλά το σήμα που θα ήταν τοποθετημένο στην στολή του Spider-Man, για τις ανάγκες της ταινίας «Spider-Man 2».

Spiderman divide a los atléticos y crea polémica - AS.com

Η νέα ταινία με πρωταγωνιστή έναν από τους αγαπημένους υπέρηρωες μικρών και μεγάλων, πραγματοποίησε μία κίνηση «ματ» στο marketing και σε συνεργασία με την Ατλέτικο Μαδρίτης, έβγαλαν μία, σπάνιας ομορφιάς, ποδοσφαιρική φανέλα.

Τα βήματα αυτά δείχνει να ακολουθεί η Ίντερ και τα Transformers. Οι «νερατζούρι» έχουν ως μεγάλο χορηγό την «Paramount» και η νέα φανέλα… κρύβει μία μεγάλη έκπληξη, όχι μόνο για τους φίλους της ομάδας, αλλά και για οποιονδήποτε συλλέκτη ποδοσφαιρικών εμφανίσεων.


Οι παίκτες της Ίντερ την επόμενη φορά που θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο, θα είναι με την γνωστή εμφάνιση της ομάδας με τις μαύρες και μπλε κάθετες ρίγες. Η μόνη διαφορά όμως θα είναι, πως στο κέντρο της φανέλας θα κοσμεί το σήμα των Transformers.

Εικόνα

Βέβαια η Ατλέτικο έχει μία διαχρονική… παράδοση με τις ταινίες, καθώς το έχει κάνει παραπάνω από μία φορά.

 Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0