Football Talk

Παναιτωλικός - Καλλιθέα 3-2: Γύρισαν από την... κόλαση και πήραν προβάδισμα πρόκρισης οι Αγρινιώτες

Παναιτωλικός - Καλλιθέα 3-2: Γύρισαν από την... κόλαση και πήραν προβάδισμα πρόκρισης οι Αγρινιώτες
Ο Παναιτωλικός έκανε μεγαλειώδη ανατροπή, καθώς επέστρεψε από το 0-2, εναντίον της Athens Καλλιθέας. Οι Αγρινιώτες γύρισαν το παιχνίδι σε μισή ώρα, με «χρυσό» σκορερ τον Καρέλη, στην επανεμφάνισή του μετά από δύο μήνες!

Η Καλλιθέα φαίνοταν ότι είχε βάλει την πρόκριση στο... τσεπάκι της, ωστόσο ο Παναιτωλικός επανήλθε στο παιχνίδι και όχι μόνο «ακύρωσε» το προβάδισμά της, αλλά πήρε εν τέλει όλο το παιχνίδι. Με δύο γκολ στο τέλος κατάφεραν να κερδίσουν οι γηπεδούχοι, που πήραν προβάδισμα πρόκρισης, εν όψει της ρεβάνς στο Ελ Πάσο.

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, και κατάφεραν να προηγηθούν στο 21ο λεπτό, με πολύ ωραίο σουτ του Μουστακόπουλου. Ο Ματίγια έστρωσε τη μπάλα στον Έλληνα χαφ, και εκείνος την έστειλε… συστημένη στο «Γ» του Στεργιάκη, κάνοντας το 0-1.

Η ομάδα της Καλλιθέας μεγάλωσε το προβάδισμά της στο 50ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ματίγια έφερε τη μπάλα στο δεξί και με ωραίο φαλτσαριστό σουτ σημείωσε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του.

Ο Παναιτωλικός έπρεπε να βγάλει αντίδραση, καθώς το 0-2 θα ήταν ένα δύσκολο σκορ για να ανατραπεί στη ρεβανς. Τελικά, οι γηπεδούχοι δε βρήκαν μόνο τα ψυχικά αποθέματα να ξαναμπούν στο ματς, αλλά –εν τέλει- να το γυρίσουν «τούμπα».

Αρχικά, ο Μαυρίας έβαλε ξανά την ομάδα του στο… κόλπο, μειώνοντας με δυνατό διαγώνιο σουτ στο 63’.

Μετά το 1-2, το παιχνίδι απέκτησε «τρελό» ρυθμό. Ο Παναιτωλικός είχε ανεβάσει αρκετούς παίχτες στα αντίπαλα καρέ, ψάχνοντας για την ισοφάριση και έφτασε σε αυτή στο 88’. Ο Τορεχόν εκμεταλλεύτηκε μια σέντρα του Μαυρία και με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-2.

Όμως, οι Αγρινιώτες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη! Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Φρεντερίκο Ντουάρτε εξαπέλυσε μια… οβίδα που σταμάτησε στο δοκάρι του Βοσνιάδη, αλλά ο Καρέλης (που είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο) πήρε το ριμπάουντ και ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή.



Οι συνθέσεις των ομάδων

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Μλάντεν, Ντουάρτε, Στάγιτς (76’ Λιάβας), Μαυρίας, Μπουζούκης (57’ Τσιγγάρας), Μπαλντασάρα (64’ Μπελεβόνης), Ξενιτίδης (46’ Φ. Ντουάρτε), Τορεχόν, Ντίας (46’ Καρέλης), Ζοάο Πέδρο

Athens Καλλιθέα (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης, Μεχίας, Βασιλόγιαννης (76’ Λουκίνας), Ματίγια (62’ Τσιντώνης), Ντεμέτριους (86’ Ποζατζίδης), Μανθάτης (86’ Ρομαό), Σίλβα (75’ Μπουλούλης), Βλάχος, Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Ουές

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0