Football Talk

ΚΕΔ σε ΕΠΟ: «Άμεσα συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους φορείς»

ΚΕΔ σε ΕΠΟ: «Άμεσα συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους φορείς»
Η ΚΕΔ με επιστολή της προς την ΕΠΟ στέκεται στο πλευρό των διαιτητών, ζητώντας άμεσα συνάντηση με τον πρωθυπουργό, αλλά και τους αρμόδιους φορείς.
Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έκανε σαφές, με επιστολή της στην ΕΠΟ, ότι στηρίζει την απόφαση των διαιτητών, που δήλωσαν κώλυμα να σφυρίξουν παιχνίδια της Super League, μέχρι να εξασφαλιστεί η ασφάλειά τους, με αφορμή τις απειλές που δέχθηκε για τη ζωή του ο διαιτητής του Βόλος-Ολυμπιακός, Τάσος Παπαπέτρου.

Στην επιστολή τονίζεται η ανησυχία των διαιτητών, για το καθεστώς που καλούνται να «σφυρίξουν» τους αγώνες, ενώ η ΚΕΔ ζητεί άμεσα συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους φορείς, για την επίλυση αυτών των προβλημάτων.

Η επιστολή της ΚΕΔ:

« Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της ΕΠΟ, Μετά την ανάγνωση της επιστολής των Ελλήνων διαιτητών θα θέλαμε να θέσουμε σε γνώση σας τα παρακάτω:

Το τελευταίο χρονικό διάστημα γινόμαστε παραλήπτες παραπόνων απο τουςδιαιτητές μας καθώς και έντονης ανησυχίας για την ασφάλεια τους, όταν καλούνταινα διαιτητεύσουν έναν αγώνα.

Στο σημείο αυτό να σας υπενθυμίσουμε πως μετά την επιστολή της UEFA και τηςεπιτροπής Διαιτησίας αυτής, η διοργανώτρια του πρωταθλήματος της SL δεσμεύτηκε εγγράφως για την εγγύηση της ασφάλειας των διαιτητών σε όλους τους αγώνες ανεξαρτήτως εθνικότητας της διαιτητικής τριάδας.

Δεν μπορεί λοιπόν οι συνθήκες αυτές να μην είναι εξασφαλισμένες και πάγιες γιαόλες τις ομάδες ανεξαρτήτου έδρας αλλά και εθνικότητας των αξιωματούχωνδιαιτησίας.

Να σημειώσουμε δε ότι και τα μέλη της ΚΕΔ γίνονται βορά πολύ συχνά απόανακοινώσεις αξιωματούχων ομάδων, δημοσιογράφων κοκ χωρίς να μπορούν να επιτελέσουν με στοχοπροσήλωση το έργο τους. Υπάρχει έντονη ανασφάλεια και σταμέλη της Κ.Ε.Δ. καθώς στοχοποιούνται συχνά όπως και συναντούν περίεργεςσυνθήκες εργασίας.

Ως εκ τούτου θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε τα εξής:

1. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ στηρίζει αμέριστα τους Έλληνες διαιτητές και θα συνεχίσει να το κάνει.

2. Θα θέλαμε να σας καλέσουμε σε μια άμεση συνάντηση για προσπάθεια επίλυσης του θέματος.

3. Θα θέλαμε να προσπαθήσετε να επιτευχθεί άμεση συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της χώρας και τους αρμόδιους φορείς για την επίλυση των προβλημάτων της διαιτησίας. Για την Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0