Football Talk

Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός 0-2: Τα «λιοντάρια» έδειξαν τα δόντια τους και... βλέπουν προημιτελικά

Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός 0-2: Τα «λιοντάρια» έδειξαν τα δόντια τους και... βλέπουν προημιτελικά
Ο Πανσερραϊκός πέρασε με «καθαρό» σκορ από την Τρίπολη, νικώντας με 2-0 τον Αστέρα. Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, με τους Τομάς και Σοφιανό, για τα «λιοντάρια», που έκαναν σημαντικό βήμα για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πανσερραϊκός πήρε… εκδίκηση για την ήττα του περασμένου Σαββάτου (2/12) από τον Αστέρα Τρίπολης, και έφυγε από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» νικώντας εύκολα τους Αρκάδες. Έτσι, απέκτησε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το παιχνίδι δεν ξεχώρισε για την ποιότητά του, ωστόσο μια τέτοια στιγμή ήταν αρκετή, για να ανοίξουν το σκορ οι φιλοξενούμενοι. Ο Μασαρίποφ εντόπισε την «τρύπα» στην άμυνα του Αστέρα και πέρασε τη μπάλα στον Τομάς, ο οποίος με πολύ ωραίο φαλτσαριστό πλασέ, την έστειλε στη γωνία του Παπαδόπουλου (38’).

Τα «λιοντάρια» κατάφεραν να βάλουν γερές βάσεις για τη νίκη τους στο 58ο λεπτό, όταν ο Χατζηστραβός έβγαλε εξαιρετική ασίστ στον Σοφιανό, που με ιδανικό τελείωμα έκανε το 0-2.

Ο Αστέρας προσπάθησε να βρει το γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο ματς, χάνοντας ευκαιρίες με τους Μιριτέλο και Βαλιέντε. Μάλιστα, οι Αρκάδες σκόραραν στις καθυστερήσεις, αλλά το γκολ ακυρώθηκε έπειτα από υπόδειξη του διαιτητή για φάουλ στον Κατσίκα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς) : Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Γκρόζτανιτς (56’ Καστάνιο), Ατιένθα, Χουχούμης, Αλάγκμπε (46’ Μουνάφο), Σουρλής (25’ Βαλιέντε), Ζουγλής, Σίτο (46’ Καλτσάς), Ρεγκίς (46’ Μπαρτόλο), Μιριτέλο

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Κατσίκας, Γκοτζαμανίδης (65’ Μασκανάκης), Θυμιάνης, Πεταυράκης, Τσαγκαλίδης (6’ Δεληγιαννίδης), Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Σοφιανός, Μασαρίποφ (46’ Χατζηστραβός), Τομάς (82’ Οικονόμου), Μπαΐροβιτς (63’ Άλεξιτς)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0