Football Talk

Golden boy 2023: Ο αναμενόμενος θρίαμβος του Μπέλινγχαμ επιβεβαιώθηκε!

Golden boy 2023: Ο αναμενόμενος θρίαμβος του Μπέλινγχαμ επιβεβαιώθηκε!

Στο Τορίνο ο Τζουντ Μπέλιγχαμ βραβεύτηκε και επίσημα ως το Golden boy για το 2023. Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποιεί μία χρονιά «όνειρο» και δικαίως παίρνει αυτόν τον τίτλο… σπίτι του. Καλύτερος νέος κάτω των 18 αναδείχθηκε ο Λαμίν Γιαμάλ, ενώ ο Τζόρτζιο Σκαλβίνι βραβεύτηκε ως ο καλύτερος Ιταλός κάτω των 21.

Το αναμενόμενο έγινε πλέον και επίσημο. Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι το Golden boy για το 2023.

Ο νεαρός Άγγλος «μάγεψε» με την φανέλα της Ντόρτμουντ στην αρχή της χρονιάς και πλέον ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει πως είναι φτιαγμένος για… μεγάλα πράγματα.

ΤΖΟΥΝΤ ΜΠΕΛΙΝΓΚΑΜ (Ρεάλ Μαδρίτης/Μπορούσια Ντόρτμουντ): βραβεύτηκε με το Golden Boy 2023

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από μία ψηφοφορία, στην οποία συμμετείχαν 50 δημοσιογράφοι, από τα πιο γνωστά Μέσα της Ευρώπης. Ενώ από την Ελλάδα μοναδικός που έλαβε μέρος, ήταν ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.   

Ο Μπέλιγχαμ όμως δεν ήταν ο μόνος που βραβεύτηκε, καθώς ο Λαμίν Γιαμάλ αναδείχθηκε ο καλύτερος νέος κάτω των 18, με τον Ισπανό να «καρπώνεται» τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την Μπαρτσελόνα.

ΛΑΜΙΝ ΓΙΑΜΑΛ (Βαρκελώνη): βραβεύτηκε ως ο νεότερος 2023

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ, μετά το «τρεμπλ» που έκανε η Μάντσεστερ Σίτι βραβεύτηκε ως ο «Golden Player Man 2023»

ERLING HAALAND (Μάντσεστερ Σίτι): βραβευμένο με Golden Player Man 2023

Καλύτερος Ιταλός κάτω των 21 ήταν ο Τζόρτζιο Σκαλβίνι, ο οποίος αγωνίζεται στην Serie A και είναι αναπόσπαστο κομμάτι στο ρόστερ της Αταλάντα. Το αντίστοιχο βραβείο για τις γυναίκες, πήγε στην Κιάρα Μπεκάρι της Σασουόλο.

GIORGIO SCALVINI (Atalanta): βραβεύτηκε ως ο καλύτερος Ιταλός παίκτης κάτω των 21 ετών του 2023

Η Λίντα Καϊσέδο της Ρεάλ Μαδρίτης βραβεύτηκε ως το «Golden Girl Absolute Best 2023». Ενώ το βραβείο «Golden Player Woman 2023» πήρε η Αϊτάνα Μπονμάτι που ανήκει στην Μπαρτσελόνα.

LINDA CAICEDO (Ρεάλ Μαδρίτης): βραβεύτηκε με το Golden Girl Absolute Best 2023

Επιπλέον αξίζει να αναφερθεί πως ως καλύτερος Ευρωπαίος πρόεδρος αναδείχθηκε ο Τόνι Μπλουμ, της Μπράιτον, για την κατακόρυφη εξέλιξη που παρουσιάζουν οι «γλάροι».

ΤΟΝΥ ΜΠΛΟΥΜ (Μπράιτον): βραβείο Καλύτερου Ευρωπαίου Προέδρου 2023

Ως καλύτερος Ευρωπαίος manager, βραβεύτηκε ο Εντού Γκασπάρ, ο οποίος εργάζεται στην Άρσεναλ από το 2022.

EDU GASPAR (Άρσεναλ): βραβείο καλύτερου προπονητή στην Ευρώπη το 2023<br /> 

Ο Αλί Μπαράτ αναδείχθηκε ο κορυφαίος ατζέντης για το 2023, χάρη στη μεταγραφή του Μόισες Καϊσέδο από την Μπράιτον στην Τσέλσι.

ALI BARAT (πράκτορας Caicedo): βραβεύτηκε με τον καλύτερο πράκτορα 2023 για την επέμβαση που έφερε τον Moises Caicedo από το Brighton στην Chelsea

Στον Κριστιάνο Τζουντόλι ανήκει το βραβείο «Greatest Challenge Of The Year 2023», για την κατάκτηση της Serie A, από τη Νάπολι. Σε μία χρονιά που πουλήθηκαν, μεγάλοι αστέρες της ομάδας, όπως οι ΙνσίνιεΚουλιμπαλί και αντικαταστάθηκαν με ανερχόμενους νέους, όπως οι ΚβαρατσχέλιαΚιμ.

CRISTIANO GIUNTOLI: βραβεύτηκε για την Greatest Challenge Of The Year 2023 χάρη στο σκουντέτο που κέρδισε η Napoli μετά τις πωλήσεις μεγάλων ονομάτων όπως ο Koulibaly και ο Insigne και η αγορά ελάχιστα γνωστών νέων όπως ο Kvaratslhelia και ο Kim

Ο Ντάνι Πιτμπουλ της Γιουβέντους βραβεύτηκε ως «Italian Golden Goy Esports 2023».

ΝΤΑΝΙ ΠΙΤΜΠΟΥΛ (Γιουβέντους): βραβεύτηκε ως Italian Golden Goy Esports 2023

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0