Football Talk

Μιχάλη και Άλκη, ποιος να σας ξεχάσει; «Ποτέ ξανά» και… συγκίνηση στην OPAP Arena, πριν τη σέντρα του ΑΕΚ – Άρης!

Μιχάλη και Άλκη, ποιος να σας ξεχάσει; «Ποτέ ξανά» και… συγκίνηση στην OPAP Arena, πριν τη σέντρα του ΑΕΚ – Άρης!

Υπέροχη κίνηση από την ΑΕΚ, καθώς μισή ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης με τον Άρη, φρόντισε να υπενθυμίσει πως δεν… ξεχνά. Πως θυμάται τον Άλκη και τον Μιχάλη, τον Μιχάλη και τον Άλκη, και πως όσα βίωσαν οι οικογένειές τους, δεν πρέπει να λάβουν χώρα ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

Η ΑΕΚ δεν ξεχνά και το απέδειξε για ακόμη μία φορά, λίγα λεπτά πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης με τον Άρη, στο φινάλε της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Αρχικά, η «Ένωση» μοιράστηκε στα social media ένα βίντεο με το περιβραχιόνιο που θα φορέσει στην αναμέτρηση ο Νταμιάν Σιμάνσκι, πάνω στο οποίο αναγράφονται τα γράμματα «Α» και «Μ», τιμώντας με τον τρόπο αυτό τη μνήμη των αδικοχαμένων Άλκη και Μιχάλη, φίλων του Άρη και της ΑΕΚ αντίστοιχα.

Εν συνεχεία, περίπου μισή ώρα πριν την έναρξη της συνάντησης με τους Θεσσαλονικείς, προβλήθηκε από τα μάτριξ του γηπέδου, ένα βίντεο που θα πρέπει να αποτελεί αφύπνιση για όλους μας. Ένα βίντεο που προβάλλει την ενότητα, τον σεβασμό και θέλει να περάσει ένα πολύ συγκεκριμένο μήνα: «Ποτέ ξανά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0