Football Talk

ΠΑΟΚ – Λαμία 3-0: Άνετα, απλά, με ηγέτη Κωνσταντέλια για τη 2η θέση!

ΠΑΟΚ – Λαμία 3-0: Άνετα, απλά, με ηγέτη Κωνσταντέλια για τη 2η θέση!

Εξαιρετική εμφάνιση, πειστικός και κεφάτος ο ΠΑΟΚ, νίκη με 3-0 επί της Λαμίας και απόλυτος πρωταγωνιστής ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Γκολ και ασίστ από τον νεαρό, ανέβηκε στην 2η θέση ο «Δικέφαλος του Βορρά» και αναμένει το αποτέλεσμα της ΑΕΚ.

Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία της Λαμίας με 3-0 και πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του σε όλες τις διοργανώσεις.

Μία επικράτηση που ήρθε όσο εύκολα αναδεικνύει το τελικό αποτέλεσμα, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπήκε στο γήπεδο να απλοποιήσει από νωρίς την κατάσταση και να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να σκοράρει για πρώτη φορά στην Τούμπα και να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του, με το τέταρτο γκολ του φέτος.

Ο Ράφα απλοποίησε ακόμη περισσότερο την κατάσταση, δύο λεπτά πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους, ενώ 12 λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Κωνσταντέλιας ήταν ξανά πρωταγωνιστής.

Αυτή τη φορά μοίρασε… έτοιμο γκολ στον Σάστρε και αυτός διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, σηματοδοτώντας την δεύτερη σερί νίκη του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και την τέταρτη στα πέντε τελευταία ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (83' Λύρατζης), Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (76' Μάρκος Αντόνιο), Τσιγγάρας (70' Οζντόεφ), Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας (83' Τζίμας), Τάισον, Μπράντον Τόμας (70' Σαμάτα).

Λαμία: Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Σλίβκα, Σαντάνα (59' Μάλτσι), Τζανράδης, Μαρτίνεθ (60' Τόσιτς), Τσιλούλης, Καρλίτος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0