Football Talk

Η Εισαγγελέας κάλεσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τις καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Η Εισαγγελέας κάλεσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τις καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός!
Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κα Γεωργία Αδειλίνη, κάλεσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για εξηγήσεις, για την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, αναφορικά με τα γεγονότα του Πανθεσσαλικού!
Η ανακοίνωση κατά πάντων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά το ματς με τον Βόλο (03/12, 2-2) και τα γεγονότα του Πανθεσσαλικού, έφερε το μεσημέρι της Δευτέρας (04/12), την κλήση του Βαγγέλη Μαρινάκη, από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κα Γεωργία Αδειλίνη.

Καλείται να ενημερώσει σχετικά για τις καταγγελίες, τόσο την ίδια, όσο και τον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεώργιο Οικονόμου, που ασκεί εποπτεία στο έργο των υπεύθυνων για τον αθλητισμό εισαγγελέων.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Κατόπιν της από 3-12-2023 ανακοίνωσης-καταγγελίας της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κα Γεωργία Αδειλίνη, κάλεσε τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη Πρόεδρο της Π.Α.Ε. την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023, προκειμένου να ενημερώσει σχετικά την ίδια και τον Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου που ασκεί εποπτεία στο έργο των υπευθύνων για τον αθλητισμό εισαγγελέων, κ. Γεώργιο Οικονόμου».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0