Football Talk

Το χρονικό του Σίτι – Τότεναμ: Ο Χάαλαντ στα χειρότερά του, το σφύριγμα που εξόργισε τους πρωταθλητές Αγγλίας! (video)

Το χρονικό του Σίτι – Τότεναμ: Ο Χάαλαντ στα χειρότερά του, το σφύριγμα που εξόργισε τους πρωταθλητές Αγγλίας! (video)

Ένα μεγάλο λάθος, ένα ματς που έληξε στο 3-3 και η Μάντσεστερ Σίτι δεν κέρδισε για τρίτη διαδοχική αγωνιστική, ο απόλυτος εκνευρισμός και ένας Έρλινγκ Χάαλαντ εκτός εαυτού. Το χρονικού του μεγάλου ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής με την Τότεναμ.

Τα έχουν πει άπαντες εδώ και καιρό για τον Σιμόν Χούπερ. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια ομάδα έχει παράπονα από τη διαιτησία του. Πρόκειται για έναν διαιτητή που κάνει και ξανακάνει λάθη.

Και συμπτωματικά, στα δύο τελευταία ματς που έχει κατακριθεί περισσότερο από όλα, έχει βγει… ευνοημένη η Τότεναμ.

Μετά τα τεράστια σφάλματά του στην αναμέτρηση των Λονδρέζων με τη Λίβερπουλ, τις δύο αποβολές σε βάρος των «κόκκινων» και το ακυρωθέν γκολ του Λουίς Ντίας, ο Χούπερ ήρθε να κάνει ένα ολέθριο λάθος και στο «Έτιχαντ», κατά της Μάντσεστερ Σίτι.

 

Δεν σφύριξε ένα ξεκάθαρο φάουλ, άφησε πλεονέκτημα και ο Τζακ Γκρίλις έβγαινε τετ-α-τετ. Και δίχως λόγο και αιτία, αποφάσισε να γυρίσει την φάση πίσω και να σταματήσει το ματς.

Όλοι έπεσαν πάνω του και πιο έξαλλος από άπαντες ήταν ο Έρλινγκ Χάαλαντ, με τον Νορβηγό να τα βάζει με όλους στο φινάλε.

Σκεφτείτε πως έφτασε στο σημείο να αναρτήσει φωτογραφία με την… επίμαχη φάση, τον Σιμόν Χούπερ και τον Τζακ Γκρίλις, δηλώνοντας τον εκνευρισμό του.

Έγραψε «What the f@ck», είναι η πρώτη φορά που τοποθετείται μετά από αναμέτρηση των «πολιτών» και δείχνει τον εκνευρισμό του για την υπόδειξη του διαιτητή, την οποία θεωρεί ακατανόητη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0