Football Talk

Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ 1-1: Σάλας και Μοράλες σε 2 λεπτά, έδωσαν… ζωντάνια σε ένα «σβηστό» παιχνίδι

Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ 1-1: Σάλας και Μοράλες σε 2 λεπτά, έδωσαν… ζωντάνια σε ένα «σβηστό» παιχνίδι

Σε έναν αγώνα που το 0-0 έμοιαζε ως το πιο πιθανό σενάριο, οι Σάλας και Μοράλες, μέσα σε δύο λεπτά του έβαλαν… φωτιά. Τελικά οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό, σε ένα παιχνίδι που έκρυβε τις εκπλήξεις του στο… τέλος (1-1, 03/12).

Η Σεβίλλη αντιμετώπισε εντός έδρας τη Βιγιαρεάλ σε μία αναμέτρηση , όπου καμία εκ των δύο δεν βγήκε κερδισμένη για την 15η αγωνιστική της La Liga (1-1, 03/12).

Ο Σάλας έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, όμως ο Μοράλες ήταν αυτός που μέσα σε τρία λεπτά ισοφάρισε για τα «κίτρινα υποβρύχια».

Ο Εν Νεσιρί είχε την πρώτη καλή ευκαιρία της αναμέτρησης, αλλά το σουτ που δοκίμασε στο 17’ δεν βρήκε στόχο.

Ο Μαροκινός στο φινάλε του ημιχρόνου είχε άλλη μία καλή προσπάθεια, η οποία όμως σταμάτησε πάνω στον αντίπαλο κίπερ.

Ο Μπαένα απάντησε από πλευράς Βιγιαρεάλ, με τον Ισπανό όμως να μην πανηγυρίζει, διότι ο Ντμίτροβιτς πραγματοποίησε μία τρομερή απόκρουση.

Ο Σάλας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 75ο λεπτό και έβαλε… φωτιά στο ματς.

Ο Μοράλες αντέδρασε για τα «κίτρινα υποβρύχια» και με μία εξαιρετική προσπάθεια στο 77’ ισοφάρισε για την ομάδα του σε 1-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σεβίλλη (Ν. Αλόνσο): Ντμίτροβιτς, Σάντσες, Νιανζού (72' Σάλας), Γκούντελι, Ακούνια (46' Πεδρόσα), Σο, Φερνάντο, Ράκιτιτς, Οκάμπος, Εν Νεσιρί, Λουκεμπάκιο

Βιγιαρεάλ (Γ. Μαρθελίνο):  Γιόργκεσεν, Πεδράθα, Κουένκα, Αλμπιόλ, Φόιθ, Μπαένα, Παρέχο, Κομεσάνα (71' Μορένο), Αλτιμίρα (71' Καπούε), Μοράλες, Μορένο

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0