Football Talk

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Μπορούσια Ντόρμουντ 1-1: Πρώτη «απώλεια» μετά από 2,5 μήνες! (video)

Μπάγερ Λεβερκούζεν - Μπορούσια Ντόρμουντ 1-1: Πρώτη «απώλεια» μετά από 2,5 μήνες! (video)
Ούτε τώρα! Η Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν γνωρίζει τι σημαίνει ήττα στη φετινή σεζόν, και όσο κι αν προσπάθησε να της το... μάθει η Μπορούσια Ντόρτμουντ, δεν τα κατάφερε! Έμειναν στο 1-1 (03/12) και οι «ασπιρίνες» άφησαν δύο βαθμούς σε ματς, μόλις για δεύτερη φορά στη σεζόν! Ακόμα κι έτσι, όμως, παρέμειναν μόνες πρώτες στην Bundesliga, στο +3 από την Μπάγερν Μονάχου!
Δεν κέρδισε, αλλά για ακόμα μία φορά φέτος, φρόντισε να μην χάσει! Αήττητη και μετά το πέρας της 13ης αγωνιστικής της Bundesliga η Μπάγερ Λεβερκούζεν, που άφησε βαθμούς σε ματς, μετά από 2.5 μήνες!

Βρέθηκε για περίπου 75' πίσω στο σκορ, απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά βρήκε τον τρόπο, να πάρει έστω κάτι από το ματς (03/12, 1-1)!

Και όσο περίεργο κι αν ακούγεται, ήταν η μόλις 2η φορά που δεν κερδίζει εντός της σεζόν, μιας και έως τώρα, είχε μόνο μία ισοπαλία, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, στις 15/09 του 2023!

Παρά την απώλεια δύο βαθμών, οι «ασπιρίνες» βρίσκονται στο +3 από την Μπάγερν Μονάχου, που έχει παίξει, ωστόσο, ένα ματς λιγότερο.

Ο Ριέρσον «άνοιξε» το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Μπονιφέις, να ισοφαρίζει στο 79'.

Σημειώνεται πως με αυτήν την ισοπαλία, μπήκε τέλος σε ένα σερί 14 ματς, μόνο με νίκες!


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπάγερ Λεβερκούζεν (Τσάμπι Αλόνσο): Χραντέτσκι, Κοσούνου, Τα, Ταπσόμπα, Φρίμπονγκ, Τσάκα, Παλάσιος (79' Σικ), Γκριμάλδο, Χόφμαν (64' Αντλί), Βιρτς, Μπονιφέις.

Μπορούσια Ντόρτμουντ (Έντιν Τέρζιτς): Κόμπελ, Βολφ, Χούμελς, Σλότερμπεκ (64' Παπαδόπουλος), Ριέρσον, Τσαν, Σάμπιτσερ, Ρόις (84' Μενιέ), Μπραντ, Μπίνο-Γκίτενς (64' Αντεγέμι), Φούλκρουγκ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0