Football Talk

Μπέος: «Αληταράδες ασελγούν εις βάρος του ποδοσφαίρου!» (video)

Μπέος: «Αληταράδες ασελγούν εις βάρος του ποδοσφαίρου!» (video)
«Ο Βόλος δεν θα είναι αυτός που θα παίξει ρόλο, στο να τιμωρηθεί κάποια ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ. Επί ημερών μου δεν θα γίνει ποτέ» ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος, στην κάμερα της COSMOTE TV!
Ο Δήμαρχος Βόλου και ισχυρός άνδρας της ομώνυμης ομάδας, Αχιλλέας Μπέος, έκανε τη δική του τοποθέτηση, μετά το ματς ροντέο, απέναντι στον Ολυμπιακό και τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Ο Βόλος δεν θα είναι αυτή η ομάδα που θα παίξει ρόλο, στο να τιμωρηθεί κάποια ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ. Επί ημερών μου δεν θα γίνει ποτέ. Η εικόνα αυτή είναι ντροπή. Δεν ήταν σωστή η στάση της αστυνομίας, με τη ρίψη δακρυγόνων. Παίκτες και δικοί μας και του Ολυμπιακού, δεν είχαν οξυγόνο. Έκλαιγαν παιδάκια στις εξέδρες. Δεν είναι εικόνες αυτές. Αν αυτοί που νομοθετούν δεν κάτσουν σε ένα τραπέζι να πουν "τέρμα οι αλήτες στο ποδόσφαιρο", δεν μπορεί να γίνει τίποτα. 

Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια. Γίνονται επενδύσεις. Τέσσερις ελληνικές ομάδες συμμετέχουν σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Πρέπει να βγουν από τα γήπεδα αυτοί οι αληταράδες, που δεν ξέρω από ποιους προστατεύονται. Ασελγούν εις βάρος του ποδοσφαίρου».

 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0