Football Talk

Βόλος - Ολυμπιακός 2-2: Ματς ροντέο, αποβολές, διακοπή και... άρον άρον λήξη! (video)

Βόλος - Ολυμπιακός 2-2: Ματς ροντέο, αποβολές, διακοπή και... άρον άρον λήξη! (video)

Αγώνας που πραγματικά είχε τα πάντα! Ολυμπιακός και Βόλος έμειναν στο 2-2 (03/12), μετά από αποβολές, ένταση, ρίψεις δακρυγόνων, προσωρινή διακοπή, επανέναρξη και.... λήξη ενάμισι λεπτό πριν τις καθυστερήσεις που είχαν οριστεί! Πασούλες από τους παίκτες των δύο λεπτών, στην επιστροφή τους στον αγωνιστικό χώρο, μετά τη διακοπή!

Βόλος και Ολυμπιακός έδωσαν μία μοναδική «μάχη» στο Πανθεσσαλικό, στην οποία όμως δεν υπήρξε νηκτικής. Πέναλτι, κόκκινες, ακυρωμένα γκολ, κανένας νικητής και μία διακοπή λίγο πριν τη λήξη του αγώνα. Σίγουρα εντυπωσιακή και επεισοδιακή η 13 η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Σύμφωνα με την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα, οπαδοί του Ολυμπιακού ήρθαν αντιμέτωποι με την αστυνομία στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και ο διαιτητής, διέκοψε την αναμέτρηση. Η ατμόσφαιρα ήταν επιβαρυμένη από την χρήση χημικών και οι ποδοσφαιριστές κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια.

Ο Γκαρσία μπήκε στην «ερυθρόλευκη» περιοχή με τον Ρέτσο να τον ανατρέπει. Ο διαιτητής πήγε στο VAR και έδωσε πέναλτι στους γηπεδούχους, ενώ απέβαλε τον Έλληνα διεθνή.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μωραΐτης, ο οποίος αφού νικήθηκε πρώτα από τον Πασχαλάκη, στην επαναφορά έκανε το 1-0 στο 20ο λεπτό.  

Γρηγορά επανήλθε στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός, με τον Ελ Κααμπί να ευστοχεί από τα 11 βήματα.

Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν πέναλτι μετά την κακή έξοδο του Κόστιτς, με τον Μαροκινό να μην λαθεύει για το 1-1 στο 42ο λεπτό.

Μάλιστα, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Μύγας αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας με δέκα παίκτες και την ομάδα της Μαγνησίας.

Οι Βολιώτες πήραν και πάλι το προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκαρσία στο 51ο λεπτό, μετά από απρόσεκτο μαρκάρισμα του Ιμπόρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν γρήγορα με τον Καλογερόπουλο να διώχνει την μπάλα λανθασμένα, στέλνοντας την στα δίχτυα του Κόστιτς για το 2-2.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Μασούρα, αλλά το γκολ του Έλληνα διεθνή όμως ακυρώθηκε, καθώς ο Ελ Κααμπί συμμετείχε στη φάση από θέση οφσάιντ.

Στο 90’ οι «ερυθρόλευκοι» με κοντινή κεφαλιά του Ελ Κααμπί βρήκαν το... χρυσό γκολ. Το τέρμα του Μαροκινού όμως ακυρώθηκε και αυτό καθώς ο Ελ Αραμπί, που έκανε την πάσα ήταν από θέση οφσάιντ.

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα κάποιοι οπαδοί των φιλοξενούμενων, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει την αναμέτρηση.

Με την επανέναρξη του αγώνα οι δύο ομάδες δεν έδειχναν διατεθειμένες να διεκδικήσουν κάτι από την αναμέτρηση και 1,5 λεπτό νωρίτερα ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος (Π. Λόπες): Κόστιτς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Άλχο, Τρουιγιέ, Γκλάβσιτς, Κόμπα, Γκαρσία, Μοραΐτης

Ολυμπιακος (Ν. Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ορτέγκα, Ροντινέι, Μπιανκόν, Ρέτσος, Καμαρά, Ιμπόρα, Μασούρας, Φορτούνης, Μπιέλ, Ελ Κααμπί

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0