Football Talk

Ναϊμέγκεν – Άγιαξ 1-2: Δεύτερη σερί νίκη στην Ολλανδία, 10 ημέρες πριν τον «τελικό» με την ΑΕΚ! (video)

Ναϊμέγκεν – Άγιαξ 1-2: Δεύτερη σερί νίκη στην Ολλανδία, 10 ημέρες πριν τον «τελικό» με την ΑΕΚ! (video)

Δίχως να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα, ο Άγιαξ είχε την ουσία, επικράτησε με 2-1 της Ναϊμέγκεν και ανέβηκε στην 7η θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος. Σκόραρε δις στο δεύτερο μέρος, δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις, αλλά δεν ανησύχησε.

Μπορεί ο Άγιαξ στην Ευρώπη να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή του κατάσταση και να έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια του Europa League, όμως η αλήθεια είναι πως ο Τζον Φαν’τ Σχιπ έχει βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του στην Ολλανδία, πράγμα που είναι ευδιάκριτο.

Αισίως, πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στην Eredivisie, με τον «Αίαντα» να επικρατεί με 2-1, εκτός έδρας, της Ναϊμέγκεν, πιο εύκολα από ό,τι αναδεικνύει το τελικό αποτέλεσμα, 10 ημέρες πριν το κρίσιμο ματς με την ΑΕΚ.

Προηγήθηκε στο 57’ με τον Χλίσνον, κεφαλαιοποίησε την υπεροχή του στο 88’, με τον Μπόρχες, αλλά 120 δευτερόλεπτα αργότερα, αλλά ο Τάσβαν μείωσε, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Εν τέλει, το 2-1 διατηρήθηκε μέχρι τέλους και ο Άγιαξ ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας, με 18 βαθμούς έπειτα από 13 αναμετρήσεις.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0