Football Talk

Σε ρυθμούς Νίνο και «Μέχρι τέλους» ο Αταμάν: «Μου αρέσει πολύ αυτό το τραγούδι» (video)

Σε ρυθμούς Νίνο και «Μέχρι τέλους» ο Αταμάν: «Μου αρέσει πολύ αυτό το τραγούδι» (video)

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Εργκίν Αταμάν, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR απέναντι στην Καρδίτσα (77-53). Επιπλέον ο Τούρκος τεχνικός στάθηκε και στο τραγούδι του Νίνο, «Μέχρι τέλους».

Άνετη επικράτηση για τον Παναθηναϊκό AKTOR απέναντι στην Καρδίτσα με 77-53.

Ο τεχνικός των «πράσινων» Εργκίν Αταμάν μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ σχολίασε και με θετικά σχόλια για το τραγούδι του Νίνο, «Μέχρι τέλους», για το οποίο μάλιστα δήλωσε, ότι του αρέσει πολύ.

Οι δηλώσεις του Αταμάν:

«Πριν αναφερθώ στο παιχνίδι θέλω να μιλήσω για αυτό το τραγούδι. Μου αρέσει πάρα πολύ, είναι ωραίο. Ελπίζω οι φίλοι του Παναθηναϊκού να το απολαμβάνουν Για το παιχνίδι τώρα, είμαι ικανοποιημένος από την ομαδική προσπάθεια, από την άμυνα που παίξαμε. Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε παίκτες που έπαιξαν πολλά λεπτά στο ματς με την Παρτίζαν πριν από μια εβδομάδα με δύο ματς στην EuroLeague».

Για την αναμέτρηση με την Εφές ανέφερε: 

«Το παιχνίδι με την Εφές θα είναι ιδιαίτερο για εμένα. Πέρασα πολύ όμορφες σεζόν, έχω πολλούς φίλους αλλά πάμε για να κερδίσουμε. Θα είναι ωραίο που θα τους συναντήσω ξανά, αλλά είναι ένα ματς στο οποίο και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0