Football Talk

Παναιτωλικός – Κηφισιά 3-0: «Χρυσή» νίκη για τους Αγρινιώτες που… ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση (video)

Παναιτωλικός – Κηφισιά 3-0: «Χρυσή» νίκη για τους Αγρινιώτες που… ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση (video)

Μία άκρως σημαντική νίκη πήρε ο Παναιτωλικός απέναντι στην Κηφισιά (3-0, 03/12) και πλέον οι Αγρινιώτες «αποχαιρέτησαν» την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το Αγρίνιο πανηγυρίζει για τη νίκη του Παναιτωλικού που «τραβάει» την ομάδα από τον… πάτο της βαθμολογίας (3-0, 03/12). Η Κηφισιά δεν κατάφερε να «στριμώξει» τους γηπεδούχους και έχασε με… κάτω τα χέρια για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

 

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία της αναμέτρησης ανήκει στον Παναιτωλικό. Ο Ντουάρτε γύρισε την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και ο Πέδρο, με προβολή προσπάθησε να σκοράρει. Η μπάλα όμως σταμάτησε πάνω στον Αναγνωστόπουλο.

Μετά από μία υπέροχη ατομική ενέργεια του Χουάνπι οι Αγρινιώτες κέρδισαν πέναλτι. Την εκτέλεση την ανέλαβε ο Πέδρο και στο 45+1’ άνοιξε το σκορ.

Ο Φ. Ντουάρτε ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, μετά από υπέροχη σέντρα του Τορεχόν στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Καπίνο έδειξε τα αντανακλαστικά του στο 71’ όταν είπε σπουδαίο «όχι» στον Οζέγκοβιτς διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μ. Ντουάρτε, με κοντινό πλασέ, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας στο 78ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Καπίνο, Τορεχόν, Οικονόμου, Μλάντεν (86’ Στράγιτς), Ντουάρτε, Χατζηθεοδωρίδης, Λιάβας (86’ Μαυρίας), Πέρες, Χουάνπι, Φ. Ντουάρτε, Ζοάο Πέδρο

Κηφισιά (Γ. Αναστασίου): Aναγνωστόπουλος, Μασούρας, Γκόμπελιτς, Λαντρ, Βαφέας, Πέιος, Πρίτσας, Ιπαλίμπο, Τετέι, Μπιφουμά, Ματέους Σάντος (56’ Οζέγκοβιτς).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0