Football Talk

Ο Γκαρνάτσο το έβαλε… μόνος του, η Άρσεναλ σκόραρε όλη μαζί – Γκολ που θύμισε… Γουίλσιρ και Νόριτς! (video)

Ο Γκαρνάτσο το έβαλε… μόνος του, η Άρσεναλ σκόραρε όλη μαζί – Γκολ που θύμισε… Γουίλσιρ και Νόριτς! (video)

Πρόκειται για το 32ο σερί παιχνίδι, στο οποίο η Άρσεναλ σκοράρει απέναντι στη Γουλβς, με τον Μπουκάγιο Σάκα να κάνει το 1-0 στο 5ο λεπτό, με υπέροχο τρόπο. Εν συνεχεία, ακολούθησε ένα από τα καλύτερα γκολ της σεζόν…

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκινά την αναμέτρηση απέναντι στη Γουλβς η Άρσεναλ, με τον Μπουκάγιο Σάκα να σημειώνει το 5ο του φετινό γκολ στην Premier League.

Αυτός ξεκίνησε την προσπάθεια, πήρε την μπάλα από τον Μαρτίν Έντεγκααρντ, την έδωσε στον Γκαμπριέλ Ζεσούς και ξεκίνησε να κινείται εσωτερικά. Ο Τακεχίρο Τομιγιάσου του πέρασε την μπάλα και ο Άγγλος τελείωσε τη φάση, ιδανικά με το δεξί.

Κάπως έτσι, η Άρσεναλ έφτασε τα 32 σερί ματς, στα οποία σκοράρει κόντρα στη Γουλβς, με αυτή και τη Γουέστ Μπρομ να «τρέχουν» το μεγαλύτερο σερί!

Οκτώ λεπτά μετά, η Άρσεναλ σκόραρε ένα από τα καλύτερα γκολ του πρωταθλήματος. Tiki taka, με Ζεσούς και Ζιντσένκο, τέλεια πάσα του Ουκρανού στον Έντεγκααρντ και 2-0 με υπέροχο τελείωμα. Κάτι από… Νόριτς, 10 χρόνια μετά, σε μία πιο light έκδοση, αλλά εξίσου εντυπωσιακή!



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0