Football Talk

Ο Μέσι παρεξηγήθηκε με τον Λεβαντόφκσι και πήγε να τον εκδικηθεί μέσω... ντρίμπλας!

Ο Μέσι παρεξηγήθηκε με τον Λεβαντόφκσι και πήγε να τον εκδικηθεί μέσω... ντρίμπλας!

Ξεχνιέται η άρνηση χειραψίας του Μέσι στον Λεβαντόφσκι στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022; Όλοι έμειναν με την απορία! Τι είχε παιχτεί; Την απάντηση έδωσε ο ίδιος ο Αργεντίνος σταρ... ένα χρόνο μετα.

Η Αργεντινή είχε συναντηθεί με την Πολωνία στο Κατάρ για λογαριασμό του Μουντιάλ 2022, με τον Μέσι να... σνομπάρει τον Λεβαντόφσκι, όταν ο Πολωνός έκανε κίνηση για χειραψία. Ένα χρόνο μετά, ο επιθετικός της Ίντερ Μαϊάμι ήρθε να λύσει την απορία που είχε «ζωγραφιστεί» στα πρόσωπα όλων.

Καθώς φαίνεται, το Ballon d’Or 2021 και οι δηλώσεις του Λεβαντόφσκι μετά την απονομή προκάλεσαν την ενόχληση του Μέσι. Ο Αργεντίνος σουπερστάρ παρέλαβε τότε την έβδομη Χρυσή Μπάλα, δηλώνοντας, όμως, πως ο Πολωνός την άξιζε πολύ περισσότερο, έχοντας χάσει την ευκαιρία του λόγω κορωνοϊού.

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα αμφισβήτησε την αυθεντικότητα και την ειλικρίνεια των λεγομένων του Μέσι, κάτι το οποίο εξόργισε τον Pulga. Το μόνο που σκεφτόταν ήταν να πάρει «εκδίκηση» στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 μέσω... ντρίμπλας.

Ο «Λέβα» έκανε λόγο για παρερμηνεία του λόγου του από δημοσιογράφους, έκτοτε έχει μιλήσει με τον Μέσι, λύνοντας οποιαδήποτε παρεξήγηση μεταξύ τους. Κανένα bad blood λοιπόν, με τον Αργεντίνο μάλιστα, να τον συμβουλεύει για ότι χρειαζόταν πριν την άφιξή του στην Μπαρτσελόνα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0