Football Talk

Μόντσα – Γιουβέντους 1-2: Δια... χειρός Ραμπιό και Γκάτι η «σιδηρά κυρία» κορυφαία ξανά (video)

Μόντσα – Γιουβέντους 1-2: Δια... χειρός Ραμπιό και Γκάτι η «σιδηρά κυρία» κορυφαία ξανά (video)

Μόντσα και Γιουβέντους έκαναν... ποδαρικό στον Δεκέμβρη την Παρασκευή (01/12) εν όψει της 14ης αγωνιστικής της Serie A. Η «σιδηρά κυρία» κυνηγάει την πρωτιά, η οποία παίζεται μεταξύ εκείνης και της ΊντερΤην κέρδισε, προσωρινά, μετά το τελικό 2-1, παρά το... θρίλερ των καθυστερήσεων.

Μπορεί να έμπαινε με ελπίδες στον αγωνιστικό χώρο την Παρασκευή (01/12) η Μόντσα, αν και ένατη, όμως η Γιουβέντους φρόντισε να τις... εξαλείψει.

Με μηδέν σουτ στον στόχο στο πρώτο ημίχρονο, η οικοδέσποινα δεν ήταν σε θέση να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την «σιδηρά κυρία», η οποία φρόντισε να μην... πληγωθεί η καλή της φήμη.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος τράβηξε την φανέλα ενός αντιπάλου, γεγονός που του χάρισε μια κίτρινη κάρτα, αλλά και στους φιλοξενούμενους ένα πέναλτι. Στο 11’ το εκτέλεσε ανεπιτυχώς ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, αφού ο Ντι Γκρεγκόριο αρνήθηκε στην μπάλα την... είσοδο.

Κέρδισε άμεσα το ριμπάουντ, αλλά ούτε αυτή τη φορά κατάφερε να ξεγελάσει τα γρήγορα αντανακλαστικά του τερματοφύλακα της Μόντσα. Δύσκολο βράδυ για τον Σέρβο διεθνή!

Την κατάσταση έσωσε μόλις ένα λεπτό αργότερα ο Ραμπιό, ο οποίος ήταν αποδέκτης ενός πολύ καλά εκτελεσμένου κόρνερ από τον Καβίλια, πήδηξε ψηλότερα από όλους και νίκησε τον Ντι Γκρεγκόριο, ο οποίος δεν είχε καμία ελπίδα.

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύτηκαν, μιας και την κατοχή της μπάλας την έλεγχε κατά βάση η οικοδέσποινα, η οποία κατάφερε να... τρομάξει την Γιουβέντους, με τον Βαλεντίν Καρμπόνι να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 91'.



Ευτυχώς για την ομάδα του Αλέγκρι, ο Γκάτι αντέδρασε με επιτυχία στο 94', διαμορφώνοντας το τελικό 2-1,και η Γιουβέντους βρέθηκε και πάλι πρώτη στην πρώτη θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μόντσα (Ρ. Παλαντίνο): Ντι Γκρεγκόριο, Ντ’ Αμπρόσιο, Μάρι (66’ A. Καρμπόνι), Καλντιρόλα, Μπιριντέλι (46’ Κολόμπο), Ματσίν (46’ Μότα), Γκαλιαρντίνι, Πεσίνα, Κυριακόπουλος (66΄ Περέιρα), Κιουρία, Κολπάνι (76’ Β. Καρμπόνι)

Γιουβέντους (Μ. Αλέγκρι): Στσένσι, Γκάτι, Μπρέμερ, Σάντρο, Καμπιάσο (87' Λοκατέλι), ΜακΚένι, Καβίλια (70’ Ντανίλο), Ραμπιό, Κόστιτς, Κιέζα (76’ Κιέζα), Βλάχοβιτς (70’ Μίλικ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0