Football Talk

Ελλάδα – Σερβία 0-2: Γκολ σε «νεκρό χρόνο», ατυχία και ένα κόρνερ που θύμισε… Φορτούνη, επέφεραν την ήττα!

Ελλάδα – Σερβία 0-2: Γκολ σε «νεκρό χρόνο», ατυχία και ένα κόρνερ που θύμισε… Φορτούνη, επέφεραν την ήττα!

Δεν τα κατάφερε η Εθνική γυναικών απέναντι στη Σερβία, ηττήθηκε με 2-0 και βρίσκεται στην τελευταία θέση του 3ου γκρουπ του Nations League.

Η Εθνική Γυναικών αντιμετώπιζε τη Σερβία στο «Θ. Βαρδινογιάννης» (1/12, 17:00) για την 5η αγωνιστική του Women’s Nations League, όμως δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, χάνοντας με 2-0.

Ήταν κινητική και καλύτερη η Ελλάδα στο πρώτο μέρος, πίεσε και είχε τις στιγμές της, αλλά κόντρα στη ροή του ματς, η Σερβία προηγήθηκε στο 45ο λεπτό, με τη Μιγιάτοβιτς να κάνει το 1-0, σε κρίσιμο, όπως αντιλαμβάνεστε χρονικό σημείο.

Προσπαθήσαμε άμεσα να μπούμε ξανά στο παιχνίδι, αλλά δεν βρέθηκε το γκολ που αναζητούσε η Εθνική μας ομάδα και από το 79ο λεπτό και μετά, αποφάσισε να τα παίξει όλα για όλα.

Οι γραμμές ανέβηκαν πολύ και ένα λάθος στο κέντρο, απέφερε ένα απίθανο γκολ που θύμισε έντονα το γκολ του Κώστα Φορτούνη στον Νταβίντ Οσπίνα της Άρσεναλ, πριν από μερικά χρόνια.

Τρομερή απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο 89ο λεπτό από την Πόλιακ, κατέληξε στο βάθος εστίας, και κάπως έτσι η Εθνική μας ηττήθηκε με 2-0 και βρίσκεται στην τελευταία θέση του 3ου γκρουπ του Nations League γυναικών.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0