Football Talk

Η Λίβερπουλ… θυμήθηκε το παρελθόν της: Από το νταμπλ του Κένι Νταλγκλίς, στις 10 συνεχόμενες νίκες στο «Άνφιλντ»!

Η Λίβερπουλ… θυμήθηκε το παρελθόν της: Από το νταμπλ του Κένι Νταλγκλίς, στις 10 συνεχόμενες νίκες στο «Άνφιλντ»!
Δέκα συνεχόμενες νίκες στο «Άνφιλντ», για πρώτη φορά στον 21ο αιώνα και για «παρθενική» από τη σεζόν 1985-86. Η Λίβερπουλ γύρισε τον χρόνο και τον κόσμο της, σχεδόν μισό αιώνα πίσω, θύμισε τον παίκτη – προπονητή, Κένι Νταλγκλίς, το νταμπλ εκείνης της χρονιάς και τις μόλις δύο περιπτώσεις, που δεν βρήκε δίχτυα στο «σπίτι» της. Σπουδαίο επίτευγμα, ο Γιούργκεν Κλοπ συνεχίζει να καταρρίπτει ρεκόρ, ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι ο απόλυτος ηγέτης, όπως λογιζόταν τότε, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Ίαν Ρας!
Μπορεί να συζητάμε για ένα εντός έδρας ματς με τη ΛΑΣΚ, μπορεί η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων να είναι τεράστια, όμως τι θα λέγαμε στην περίπτωση που η Λίβερπουλ δεν θα κατάφερνε να κάνει πράξη το χρέος της και να επικρατήσει, με χαρακτηριστική ευκολία, στο «Άνφιλντ»;

Προφανώς και θα υπήρχε αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Γιούργκεν Κλοπ, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, οι «κόκκινοι» δεν άφησαν κανένα περιθώριο για να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Μπήκαν στο ματς αποφασισμένοι, προηγήθηκαν με 2-0 μόλις στο 15ο λεπτό, είδαν τον Κώστα Τσιμίκα να σημαδεύει το δοκάρι με τη συμπλήρωση μισής ώρας και εν τέλει, επικράτησαν με 4-0, έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τόσο τον Μοχάμεντ Σαλάχ, όσο και τον Κόντι Χάκπο.

Διαβάστε περισσότερα στο www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0