Football Talk

Ο ήρωας Ζίβκοβιτς και η τυχερή Μπράιτον: Τα ξένα ΜΜΕ για τον ιστορικό ΠΑΟΚ και την κυριαρχική ΑΕΚ! (video)

Ο ήρωας Ζίβκοβιτς και η τυχερή Μπράιτον: Τα ξένα ΜΜΕ για τον ιστορικό ΠΑΟΚ και την κυριαρχική ΑΕΚ! (video)

Δεν πέρασε δίχως σχόλιο από τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, το ιστορικό «διπλό» του ΠΑΟΚ στη Φρανκφούρτη, αλλά ούτε και η ΑΕΚ που ντύθηκε… Σίτι κόντρα στην Μπράιτον, παρά την ήττα της.

Το έκανε μία φορά στη Θεσσαλονίκη και το επανέλαβε και στη Φρανκφούρτη ο ΠΑΟΚ! Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε μία τεράστια νίκη στην έδρα της Άιντραχτ (01/12, 1-2), εξασφαλίζοντας κάπως έτσι την πρώτη θέση, αλλά και την παρουσία του στους «16» του Europa Conference League!

Το Kicker, όσο και το γερμανικό Sky Sport, στάθηκαν κατά κύριο λόγο στο λάθος του Τραπ στο δεύτερο τέρμα, υπογραμμίζοντας πως η Άιντραχτ πήγαινε αποκλειστικά για τη νίκη, αλλά αντ’ αυτού είδε τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν ακόμα ένα «τρίποντο» στις μεταξύ τους μονομαχίες.

Kicker.jpg

Sky_Sport.jpg

Παράλληλα, ειδική μνεία για τον ΠΑΟΚ έγινε και από τον επίσημο λογαριασμό του Conference League στο twitter, καθώς ξεχώρισε τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, τον οποίο και χαρακτήρισε ως τον ήρωα της βραδιάς!

Όπως είναι λογικό, παρά το γεγονός ότι δεν συνδυάστηκε με το επιθυμητό αποτέλεσμα, η εμφάνιση της ΑΕΚ στην OPAP Arena απέναντι στην Μπράιτον δεν θα μπορούσε παρά να «κεντρίσει» το ενδιαφέρον.

Η «Ένωση» έκλεισε την αγγλική ομάδα στην περιοχή της, πίεσε, είχε 20 τελικές προσπάθειες, αλλά της έλειψε το γκολ. Στο οποίο έφτασε τελικά η Μπράιτον χάρη στο πέναλτι του Ζοάο Πέδρο.

Παρ’ όλα αυτά, το Sky Sports παραδέχθηκε την ανωτερότητα της ΑΕΚ, ιδίως στο πρώτο μέρος, αναφέροντας πως κυριάρχησε απόλυτα κόντρα στους «Γλάρους».

Sky_Sports.jpg

Η Guardian με τη σειρά της, τόνισε ότι η ομάδα του Ντε Τζέρμπι ήταν τυχερή που δεν δέχθηκε κάποιο τέρμα στο πρώτο 45λεπτο.

Guardian.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0