Football Talk

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Συλλέγουμε εμπειρίες για το μέλλον απέναντι σε ομάδες που απαγορεύεται να κάνεις λάθη»

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Συλλέγουμε εμπειρίες για το μέλλον απέναντι σε ομάδες που απαγορεύεται να κάνεις λάθη»

Στον απόηχο μιας «γλυκιάς» ήττας για τον Παναθηναϊκό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του συλλέγει εμπειρίες απέναντι σε ομάδες που τα λάθη κοστίζουν. Αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του ο Σέρβος προπονητής

Στην κάμερα της COSMOTE TV, ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε πως: «Στόχος μας ήταν να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε. Έπρεπε να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Γενικά ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, μέσα από κάποια λάθη που κάναμε στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε δύο γκολ, χωρίς να είναι μεγάλη η διαφορά των ομάδων. Το τρίτο γκολ έκανε τα πράγματα πολύ δύσκολα για εμάς. Αντιμετωπίσαμε μία κατάσταση που δεν την έχουμε αντιμετωπίσει ξανά. Προσπαθήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι, το καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε ένα καλό παιχνίδι, προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος. Είναι πικρή η γεύση».

Σχετικά με το αν η γεύση μετά το τέλος του παιχνιδιού είναι καλή ή κακή: «Στην Ευρώπη είναι διαφορετικά. Χρειαζόμαστε αυτές τις εμπειρίες. Είναι η πρώτη χρονιά που καταφέραμε να μπούμε στο Europa League από τα προκριματικά. Παίξαμε με καλές ομάδες, από τα κορυφαία πρωταθλήματα  και με αντιπάλους που απαγορεύεται να κάνεις λάθη. Σε όλα τα παιχνίδια ήμασταν ανταγωνιστικοί. Αυτές οι εμπειρίες είναι σημαντικές για όλη την ομάδα και την προσπάθεια να πετύχουμε κάτι περισσότερο. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Η Βιγιαρεάλ είναι μία καλή ομάδα και μπορεί να εκμεταλλευτεί τους χώρους που θα της αφήσεις. Εμείς μάθαμε πολλά και από τις δύο πλευρές. Από την διαχείριση του αποτελέσματος ιδιαίτερα όταν το παιχνίδι εξελίχθηκε άσχημα για εμάς, κάτι που δίνει την αίσθηση ότι σε όλα μας τα παιχνίδια είμαστε μία ομάδα ανταγωνιστική, ανεξαρτήτως του σκορ και της εξέλιξης του αγώνα» κατέληξε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0