Football Talk

Μαρσέιγ – Άγιαξ 4-3: Ματς – έπος, ο Ομπαμεγιάνγκ στέλνει στο Europa Conference League με… ισοπαλία την ΑΕΚ!

Μαρσέιγ – Άγιαξ 4-3: Ματς – έπος, ο Ομπαμεγιάνγκ στέλνει στο Europa Conference League με… ισοπαλία την ΑΕΚ!

Τρομερό ματς έλαβε χώρα στη Γαλλία, εκπληκτική Μαρσέιγ, επικράτησε με 4-3 του Άγιαξ και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου. Κάπως έτσι, η ΑΕΚ θα συνεχίσει στο Europa Conference League, ακόμη και αν δεν κερδίσει στην Ολλανδία τον «Αίαντα».

Σε ένα από τα καλύτερα ματς του Europa League, εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τον Άγιαξ, με τους «Μασσαλούς» να επικρατούν με 4-3, χάρη στον απίθανο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Χατ-τρικ σημείωσε ο Γκαμπονέζος, σκόραρε και ο Άκπομ και πλέον, η ΑΕΚ θέλει μόλις έναν βαθμό στην Ολλανδία, για να συνεχίσει στο Europa Conference League.

Ο Ομπαμεγιάνγκ άνοιξε το σκορ στο 9' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, όμως δευτερόλεπτα αργότερα ο Μπρόμπι έκανε το 1-1. Στο 26' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κλος ο Μπεμπά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά και στο 30' ο ίδιος παίκτης ισοφάρισε μετά από ασίστ του Μπέργκχαους.

Στο 48' ο Ομπαμεγιάνγκ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους γηπεδούχους με μαγικό ανάποδο ψαλίδι. Στο 63' ο Μπέργκχαους αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Χοακίν Κορέα αλλά στο 80' ο Άγιαξ των δέκα παικτών ισοφάρισε σε 3-3.


Στο 90+1' ο Ραμάι έκανε πέναλτι, ο Ομπαμεγιάνγκ ανέλαβε την εκτέλεση, πέτυχε χατ-τρικ και διαμόρφωσε το τελικό 4-3, κάνοντας «δώρο» στην ΑΕΚ, που θα παίξει για δύο αποτελέσματα στην Ολλανδία.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0