Football Talk

Άιντραχτ – ΠΑΟΚ 1-2: «Δικέφαλος» όνειρο… πέταξε για τους 16! (video)

Άιντραχτ – ΠΑΟΚ 1-2: «Δικέφαλος» όνειρο… πέταξε για τους 16! (video)

Φοβερός και τρομερός ΠΑΟΚ «άλωσε» τη Γερμανία και με διπλό… κλείδωσε την πρώτη θέση του ομίλου. Η Άιντραχτ ηττήθηκε για δεύτερη φορά από τους Θεσσαλονικείς (2-1, 30/11) και ο «Δικέφαλος» δεν χάνει πλέον την πρώτη θέση.

Σε φόβητρο των Γερμανών έχει μετατραπεί ο ΠΑΟΚ, με τον «Δικέφαλο» να περνάει αλώβητος από την έδρα της Άιντραχτ (2-1, 30/11). Οι Κεντζιόρα και Ζίβκοβιτς έγιναν οι οδηγεί για ένα διπλό, που στην Θεσσαλονίκη θα το συζητούν για πολλά χρόνια. Όλα αυτά για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League.

Ο Μαρμούς είχε την πρώτη σοβαρή ευκαιρία του αγώνα, αλλά το σουτ που επιχείρησε στο 10’ πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η απάντηση από τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 30’ με τον Μουργκ. Ο Αυστριακός με έναν «κεραυνό» επιχείρησε να νικήσει τον Τραπ, αλλά ο Γερμανός αντέδρασε υποδειγματικά.

Ο Κοτάρσκι σταμάτησε τον Μαρμούς στο 34’, όταν και ο επιθετικός των «αετών» δεν πλάσαρε ιδανικά από ευνοϊκή θέση.

Ο Κεντζιόρα έβαλε σε θέση οδηγού τον «Δικέφαλο» όταν σε μία αναμπουμπούλα, πετάχτηκε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.  

Άμεση απάντηση για την Άιντραχτ, με τον Μαρμούς να μην χάνει χρόνο και να ισοφαρίζει μόλις τρία λεπτά μετά, σε 1-1. Εξαιρετική προσπάθεια για τον Αιγύπτιο, που νίκησε τον Κοτάρσκι.

Το νικητήριο γκολ ήρθε από τον συνήθη… ύποπτο, Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Μετά την ασταθή απόκρουση του Τραπ, ο Σέβρος μπήκε στην φάση και με ένα απλό πλασέ έκανε το 2-1.

Μέσα σε δύο λεπτά στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Τζάκιτς αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ν. Τόπμολερ): Τραπ, Τούτα, Σμόλσιτς, Τενόριο, Εμπίμπε, Λάρσον, Σκίρι (54’ Τζάκιτς), Ενκουκού, Γκέτσε, Μαρμούς, Τσαϊμπί

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Ράφα Σοάρες, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Ζίβκοβιτς, Τάισον, Μουργκ, Σαμάτα

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0