Football Talk

Μακάμπι Χάιφα – Ρεν 0-3: Άνετη επικράτηση για τους Γάλλους που έκαναν τη… χάρη στον Παναθηναϊκό (video)

Μακάμπι Χάιφα – Ρεν 0-3: Άνετη επικράτηση για τους Γάλλους που έκαναν τη… χάρη στον Παναθηναϊκό (video)

Η Ρεν «έσπασε» με σχετική άνεση την αντίσταση της Μακάμπι (3-0, 30/11) και εδραιώνεται πλέον στη πρώτη θέση του 6ου ομίλου. «Χαμόγελα» στον Παναθηναϊκό για την ήττα των Ισραηλινών.

Η Ρεν έκανε αυτό που έπρεπε απέναντι στη Μακάμπι (3-0, 30/11) και ελπίζει πλέον με σοβαρές αξιώσεις να… καπαρώσει την πρώτη θέση του 6ου ομίλου. Οι Τεριέρ και Γκουιρί μετέτρεψαν σε τυπική… διαδικασία την αναμέτρηση, με τον Ρίεντερ στο τέλος να βάζει το… κερασάκι στην τούρτα. Το αποτέλεσμα στο οποίο ήλπιζε ο Παναθηναϊκό ήρθε και πλέον ο… δρόμος για την 3η θέση μοιάζει όλο και πιο εφικτός στόχος.

Η Ρεν απείλησε πρώτη στην αναμέτρηση, αλλά η κεφαλιά του Γιλντιρίμ στο 28’ πέρασε για λίγο άουτ.

Το γκολ ήρθε μόλις ένα λεπτό αργότερα, όταν ο Τεριέρ βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή και με όμορφο τελείωμα έγραψε το 1-0.

Στην επανέναρξη του αγώνα και συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό, ο Γκουιρί εκμεταλλεύτηκε τα παιδικά λάθη στην άμυνα της Μακάμπι και «εκτέλεσε» τον αντίπαλο κίπερ για το 2-0.

Ο ίδιος παίκτης στο 57ο λεπτό επιχείρησε ένα μακρινό σουτ και είδε την μπάλα να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κάουφ.

Ο Ρίεντερ στο 69’ δοκίμασε τα  πόδια του από μακριά, η προσπάθεια του όμως πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Ο Ρίεντερ στο φινάλε του αγώνα έγραψε το τελικό 3-0 με φοβερή απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μακάμπι Χάιφα (Μ. Ντέγκο): Κάουφ, Κάντιλ, Σίμιτς (61' Κορνούντ), Σεκ, Γκέρσον, Τζάμπερ, Σο (32' Ναόρ), Τσέρι, Ντάβιντ, Περιότ, Ποντγκορένου (46' Καλαΐλι)

Ρεν (Τ. Στεφάν): Μανταντά, Τιατέ, Ομάρι, Γου, Τρουφέρτ, Μάτιτς (81' Μπλας), Λε Φε, Ασινιόν, Τεριέρ, Γκουιρί (62' Ρίεντερ), Γιλντιρίμ (71' Νουέ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0