Football Talk

Μπάτσκα Τόπολα – Γουέστ Χαμ 0-1: Buzzer – beater των Άγγλων, που έμειναν πρώτοι!

Μπάτσκα Τόπολα – Γουέστ Χαμ 0-1: Buzzer – beater των Άγγλων, που έμειναν πρώτοι!

Όλα έδειχναν πως η Μπάτσκα Τόπολα θα καταφέρει να πανηγυρίσει ένα σημαντικό αποτέλεσμα απέναντι στη Γουέστ Χαμ, όμως οι Άγγλοι βρήκαν τον τρόπο και επικράτησαν με 1-0 στο φινάλε, χάρη στον Τόμας Σούτσεκ.

Προσπάθησε πολύ, έδωσε ό,τι μπορούσε, αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στη Γουέστ Χαμ η Μπάτσκα Τόπολα, η οποία έχασε με 1-0 από τη Γουέστ Χαμ. Στο 89ο λεπτό, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα ο Τόμας Σούτσεκ, με τους Σέρβους να μένουν στο -3 από τον Ολυμπιακό και να θέλουν μόνο νίκη στο «Καραϊσκάκη» για να συνεχίσουν στο Europa Conference League!

Όπως το χαρακτήρισαν και οι Άγγλοι, ήταν ένα ματς που σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε ν' αποτελέσει διαφήμιση για το επίπεδο του Europa League. Οι Λονδρέζοι χρειάστηκε να περάσουν 32 λεπτά στο ματς για να κάνουν τελική προσπάθεια στον στόχο με τον Μπενραχμά ν' απειλεί, αλλά τον Ίλιτς ν' ανταποκρίνεται με ευκολία. Το γεγονός πως η Φράιμπουργκ στο άλλο παιχνίδι του ομίλου διέλυε τον Ολυμπιακό ήταν... παρηγοριά για το σύνολο του Κλοπ που μπορούσε να εξασφαλίσει θέση στην πρώτη δυάδα του γκρουπ, ακόμα και με ήττα στη Σερβία.

Ο Μόγιες έβλεπε παίκτες που δεν είχαν καταφέρει να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής τελευταία, η κατοχή της μπάλας πήγε υπέρ των «σφυριών», όμως και πάλι οι εμπνεύσεις έλειπαν. Ο Μόγιες σήκωσε κι έβαλε στο παιχνίδι τον Ντάνι Ινγκς, μόνο που κι εκείνος διανύει τη μεγαλύτερη περίοδο ανομβρίας στην καριέρα του. Παρά το γεγονός πως οι ευκαιρίες δεν εμφανίστηκαν ποτέ για κάποιο γκολ το 0-0 δεν έμεινε! Ο Σούτσεκ στο 89' με τελείωμα από ασίστ του Κορνέ έγραψε το τελικό 1-0.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0