Football Talk

Βράδυ μαγείας στο Champions League: Δύο «3-3», μία ανίκητη Ρεάλ, μία Άρσεναλ από τα παλιά και γκολ ανά… 23 λεπτά! (video)

Βράδυ μαγείας στο Champions League: Δύο «3-3», μία ανίκητη Ρεάλ, μία Άρσεναλ από τα παλιά και γκολ ανά… 23 λεπτά! (video)

Εντυπωσιακό το βράδυ της Τετάρτης (29/11), στην 5η αγωνιστική του Champions League. Ένα βράδυ με 31 γκολ, δύο προκρίσεις, μία ανίκητη Ρεάλ Μαδρίτης, δύο 3-3 και ένα φρένο στο σερί της Μπάγερν Μονάχου. Μα πάνω από όλα, ένα γκολ ανά… 23 λεπτά κατά μέσο όρο, στα οκτώ ενενηντάλεπτα που έλαβαν χώρα!

Επρόκειτο πραγματικά για ένα επικό βράδυ. Ένα βράδυ που τα είχε πραγματικά όλα. Ανατροπές, μία ευρεία επικράτηση της Άρσεναλ με 6-0, με ισάριθμους διαφορετικούς σκόρερ, το πέντε στα πέντε της Ρεάλ Μαδρίτης με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Τζουντ Μπέλιγχαμ και την πρόκριση της Αϊντχόφεν, μετά το 3-2 επί της Σεβίλλης στην Ισπανία, την οποία παρέσυραν οι «κανονιέρηδες» στους «16».

Παράλληλα, είχαμε το απίθανο 3-3 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γαλατασαράι στην Τουρκία, παρά το γεγονός πως προηγήθηκε δις με δύο γκολ διαφορά, αλλά και τη μεγάλη ανατροπή της αδιάφορης Ίντερ, κόντρα στην Μπενφίκα του εξαιρετικού Ζοάο Μάριο.

Όσον αφορά τις δύο «λευκές» ισοπαλίες; Η σημαντικότερη όλων είναι αυτή της Μπάγερν Μονάχου με την Κοπεγχάγη, με το σερί 17 διαδοχικών των Βαυαρών σε διαδικασία ομίλων να λαμβάνει τέλος και τους Δανούς να ανεβαίνουν… ανέλπιστά, στη 2η θέση του πρώτου ομίλου.

Σημειώθηκαν λοιπόν οκτώ γκολ περισσότερα αθροιστικά, από όσα παρακολουθήσαμε πριν από 24 ώρες. Είχαμε 11 στα πρώτα δύο παιχνίδια και 20 στα εναπομείναντα, πράγμα που σημαίνει πως παρακολουθούσαμε τουλάχιστον έναν πανηγυρισμό ανά 23 λεπτά. Εντυπωσιακό…


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0