Football Talk

Επέστρεψε από το 3-0 η... αδιάφορη Ίντερ, μοιρασιά στο Ανοέτα (Video)

Επέστρεψε από το 3-0 η... αδιάφορη Ίντερ, μοιρασιά στο Ανοέτα (Video)
Σε ένα συναρπαστικό ματς, η Ίντερ βρέθηκε να χάνει με 3-0 στην έδρα της Μπενφίκα στο ημίχρονο. Ωστόσο, οι «νερατζούρι» βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισαν στο δεύτερο, ρίχνοντας στο... καναβάτσο τους γηπεδούχους. Ισόπαλες χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Ρεάλ Σοσιεδάδ και Σάλτσμπουργκ, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου.

Ο τέταρτος όμιλος του Champions League δεν είχε «ανοιχτά» εισιτήρια για την επόμενη φάση, καθώς Ίντερ και Ρεάλ Σοσιεδάδ είχαν ήδη προκριθεί. Ωστόσο, η Ίντερ έκανε την ανατροπή της βραδιάς, γυρίζοντας το εις βάρος της 3-0 σε 3-3, στο δεύτερο 45λεπτο. Ανώτερη η Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά δε βρήκε το γκολ που θα της έδινε τη νίκη, κόντρα στη Σάλτσμπουργκ (0-0).

Επέστρεψε από την «κόλαση» στο δεύτερο ημίχρονο η Ίντερ

Μπορεί η Ίντερ να ήταν… αδιάφορη, και να κατέβασε ενδεκάδα με αρκετούς αναπληρωματικούς, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για τη Μπενφίκα, ώστε να πάρει τη νίκη. Και αυτό γιατί η ομάδα του Ιντζάγκι έπαιξε για την ιστορία της, κάνοντας μια σπουδαία ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Το πρώτο μέρος ανήκε στην Μπενφίκα, και πιο συγκεκριμένα στον εκπληκτικό Ζοάο Μάριο. Ο Πορτογάλος χαφ ντύθηκε… τιμωρός, και σκόραρε κατά ριπάς, ενάντια στην πρώην ομάδα του, σημειώνοντας χατ τρικ στο ημίχρονο!

Ο «χορός» των γκολ άνοιξε μόλις στο 7ο λεπτό, όταν ο Τένγκστεντ κατέβασε μια βαθιά μπαλά για τον Μάριο, ο οποίος εκτέλεσε για το 1-0. Βέβαια, χρειάστηκε να υπάρξει παρέμβαση του VAR για να μετρήσει το γκολ.

Έξι λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Οι «αετοί» πρέσαραν ψηλά και ο Τένγκστεντ γύρισε τη μπάλα, σε σημείο που ο Μάριο δε δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα.

Το εκπληκτικό πρώτο μέρος του Ζοάο Μάριο ολοκληρώθηκε στο 34’! Ο Τένγκστεντ ήταν ξανά μέσα στο γκολ, όπως και στα προηγούμενα δύο, καθώς τσίμπησε τη μπάλα, δίνοντας στον Πορτογάλο την ευκαιρία να σημειώσει, εξ επαφής, το τρίτο τέρμα του!

Μια… διαφορετική Ίντερ μπήκε στο γήπεδο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Αν και ο Σιμόνε Ιντζάγκι δεν έκανε αλλαγές στην ανάπαυλα, οι παίκτες του βγήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν σε μια μεγάλη ανατροπή.

Ο Αρναούτοβιτς, με κοντινή προβολή στο 51’, έδωσε τις πρώτες… αχτίδες ελπίδας, μειώνοντας για την ιταλική ομάδα.

Επτά λεπτά αργότερα, ο Φρατέζι έκανε τους συμπαίκτες του να πιστέψουν ακόμη περισσότερο στην ανατροπή του σκορ. Η σέντρα του Ατσέρμπι ήταν «συστημένη», και ο Φρατέζι τελείωσε τη φάση με βολέ στην κίνηση, για να στείλει με δύναμη τη μπάλα στη γωνία.

Το μομέντουμ γύρισε ξεκάθαρα υπέρ της Ίντερ, και όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, οι «νερατζούρι» έφτασαν και στην ισοφάριση. Στο 70ο λεπτό, ο Οταμέντι ανέτρεψε τον Τουράμ εντός περιοχής. Ο Αλέξις Σάντσες ανέλαβε την εκτέλεση, και νίκησε τον Τρούμπνιν, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.

Η Μπενφίκα είδε τον Αντόνιο Σίλβα να αποβάλλεται στο 85’, για σκληρό μαρκάρισμα στον Μπαρέλα, και τελικά ίσως αισθάνεται ανακούφιση που δεν έχασε ολόκληρο το παιχνίδι.



Καλύτερη αλλά χωρίς την... ουσία η Σοσιεδάδ

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ ήταν καλύτερη, έχασε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δε μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα της Σάλτσμπουργκ. Παρ’ όλα αυτά, διατηρείται στην πρώτη θέση του ομίλου, αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία της Ίντερ.

Οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται έναν βαθμό, την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Μπενφίκα, για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στη φάση των «32» του Europa League.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0