Football Talk

Με τα παπούτσια του… Ζιντάν, ο Μπέλιγχαμ «έγραψε» ιστορία για τη Ρεάλ Μαδρίτης! (video)

Με τα παπούτσια του… Ζιντάν, ο Μπέλιγχαμ «έγραψε» ιστορία για τη Ρεάλ Μαδρίτης! (video)

Φόρεσε τα παπούτσια του Ζινεντίν Ζιντάν, 25 χρόνια μετά, «έγραψε» ιστορία για τη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν θα λησμονηθεί ποτέ. Τι στιγμή για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, στην αναμέτρηση της «Βασίλισσας» απέναντι στη Νάπολι!

Βρισκόμαστε στην 5η αγωνιστική του Champions League και ο Τζουντ Μπέλιγχαμ επέστρεφε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τη «Βασίλισσα», με στόχο να σκοράρει και πάλι, αυτή τη φορά απέναντι στη Νάπολι.

Το έπραξε στην Ιταλία, με μοναδικό τρόπο, οι Μαδριλένοι ήθελαν το 5χ5 στον όμιλό τους, βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά μέσα σε ένα τέταρτο, είχαν καταφέρει να ανακτήσουν το προβάδισμα στην Ισπανία.

Ο Άγγλος αποτέλεσε και πάλι τον πρωταγωνιστή, σκοράροντας αυτή τη φορά με κεφαλιά, για να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας του, που βρίσκει δίχτυα στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του στο Champions League, μαζί της.

Αυτομάτως, άπαντες θυμήθηκαν όσους τεράστιους ποδοσφαιριστές πέρασαν από το club, αλλά δεν έκαναν πράξη ό,τι ο Μπέλιγχαμ σε 360 αγωνιστικά λεπτά. Ούτε ο Ρονάλντο, το «Φαινόμενο», ούτε ο Ζινεντίν Ζιντάν. Πόσο… υπέροχο όμως, να το κάνει ένα «παιδί», κάτω των 22, φορώντας τα παπούτσια ενός ποδοσφαιρικού του ινδάλματος;

Και το λέμε αυτό, διότι ο Μπέλιγχαμ φόρεσε τα παπούτσια Adidas Predators, με τα οποία ο Ζιντάν μεγαλούργησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998. Επικό, ιστορικό, έμελλε να συμβεί 25 χρόνια μετά, σε ένα βράδυ που η Ρεάλ Μαδρίτης, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, δεν θα λησμονήσει ποτέ…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0