Football Talk

Ο Πέπι στο τέλος έκοψε τα… φτερά της Σεβίλλης, με την Αϊντχόφεν να «ονειρεύεται» πρόκριση (video)

Ο Πέπι στο τέλος έκοψε τα… φτερά της Σεβίλλης, με την Αϊντχόφεν να «ονειρεύεται» πρόκριση (video)

Δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης μπαίνει πλέον η Αϊντχόφεν που κατάφερε να επανέλθει από τη «κόλαση» του 2-0 απέναντι στη Σεβίλλη, και πήρε τη νίκη με… ήρωα τον 20χρονο Πέπι (3-2, 29/11). Το «έργο» των Ισπανών πλέον δυσκολεύει αρκετά, ακόμη και για την 3η θέση.

Σε δύσκολη θέση έχει μπει πλέον η Σεβίλλη η οποία στην 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, «πέταξε» το προβάδισμα δύο γκολ που είχαν… χτίσει οι Ράμος και Εν Νεσιρί. Η Αϊντχόφεν μπήκε ξανά στο παιχνίδι όταν ο Οκάμπος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι Ολλανδοί έφυγαν με το «τρίποντο» από την Ισπανία χάρη στο «ηρωικό» γκολ του Αμερικανού, Ρικάρντο Πέπι.


Ο Ράμος αφού επέστρεψε στην παλιά του ομάδα ήρθε η ώρα για να βάλει και το πρώτο του γκολ. Ο Ισπανός αμυντικός στο 24ο λεπτό πήρε την μπάλα από την σέντρα του Ράκιτιτς και έκανε το 1-0.


Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Εν Νεσιρί να «κρεμάει» υπέροχα τον τερματοφύλακα για το 2-0.


Ο Οκάμπος σε τρία μόλις λεπτά (63’, 66’), αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες.


Εκεί ξεκίνησε και η κάθοδος της ομάδας, καθώς στο 68’ ο Σαϊμπάρι μείωσε σε 2-1, μετά από υπέροχο τελείωμα.


Ο Γκούντελι σε μία άτυχη στιγμή στο 81ο λεπτό έστειλε άθελα του, την μπάλα στα δίχτυα της δικής του ομάδας.


Η χαριστική… βολή ήρθε από τον Πέπι. Ο νεαρός με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση νίκησε τον αντίπαλο κίπερ ολοκληρώνοντας μία απίθανη ανατροπή για τη ομάδα του.  


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σεβίλλη (Ν. Αλόνσο): Ντμίτροβιτς, Νάβας (58’ Σάντσες), Γκούντελ, Ράμος, Ακούνια, Σο, Φερνάντο, Ράκιτιτς, Οκάμπος, Εν-Νεσιρί (73’ Μιρ), Λουκεμπάκιο

Αϊντχόφεν (Π. Μποζ): Μπενίτες, Τέζε, Ραμάλιο 58’ Σαϊμπαρί), Μποσκάλι, Ντεστ, Τιλ (58’ Τίλμαν), Σούτεν (72’ Πέπι), Φέρμαν, Μπακαγιόκο, Λουκ ντε Γιονγκ, Λοσάνο

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0