Football Talk

Το κορυφαίο ματς του Champions League, μέχρι το επόμενο της Γιουνάιτεντ: Έξι γκολ, δοκάρι, VAR και... κανένας νικητής! (video)

Το κορυφαίο ματς του Champions League, μέχρι το επόμενο της Γιουνάιτεντ: Έξι γκολ, δοκάρι, VAR και... κανένας νικητής! (video)
Ο καιρός απασχόλησε αρκετά την UEFA πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, όμως τελικά η σέντρα έγινε και -ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο- ξεκίνησε να... βρέχει γκολ. Η Γιουνάιτεντ προηγούταν 1-2 πριν πάει στα αποδυτήρια, κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμά της, αλλά η Γαλατασαράι επέστρεψε και ισοφάρισε σε 3-3!
Το δεύτερο ημίχρονο του Γαλατασαράι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μόνο ως... τρελό. Η διακύμανση του σκορ και οι ευκαιρίες των δύο ομάδων, συνηγορούν στο ότι παρακολουθήσαμε στο κορυφαίο παιχνίδι της διοργάνωσης. Τουλάχιστον, μέχρι να αγωνιστεί ξανά η ομάδα του Τεν Χάγκ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν με 1-3, όταν ο ΜακΤόμινει σκόραρε στο 55ο λεπτό, και έδειξαν να σφραγίζουν τη μεγάλη νίκη τους.


Όμως, η Γαλατασαράι δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Αν και χρειάστηκε να βάλει το... χέρι του και ο Ονάνα, η «Τσιμ Μπομ» μείωσε με απευθείας φάουλ του Ζίγιεχ


Και φυσικά, όπως συμβαίνει σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, το μομέντουμ έγειρε προς την πλευρά των Τούρκων. Ο Ακτούρκογλου ισοφάρισε στο 77' με δυνατό σουτ, σε ένα ματς πραγματικό «ροντέο».


Αργότερα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε δοκάρι με τον Φερνάντες, που βρέθηκε κοντά στο να πετύχει ακόμη ένα εντυπωσιακό γκολ (είχε σκοράρει με φανταστικό σουτ το 0-2). Εν τέλει, οι δύο ομάδες αρκέστηκαν στην ισοπαλία, σε ένα παιχνίδι που θα θυμόμαστε για αρκετό καιρό. Και ίσως η Γιουνάιτεντ να το θυμάται γι ακόμη περισσότερο, αφού παραμένει ουραγός στον όμιλό της.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0