Football Talk

Κάποτε ο Ρομπέρτο Κάρλος, «σήμερα» ο Σέρχιο Ράμος: Ένα γκολ απομένει και το απόλυτο ρεκόρ του ανήκει! (video)

Κάποτε ο Ρομπέρτο Κάρλος, «σήμερα» ο Σέρχιο Ράμος: Ένα γκολ απομένει και το απόλυτο ρεκόρ του ανήκει! (video)

Σκοράρει ο Σέρχιο Ράμος, για πρώτη φορά στο φετινό Champions League, κάνει το 1-0 για τη Σεβίλλη απέναντι στην Αϊντχόφεν και «γράφει» ιστορία. Ισοφαρίζει τον Ρομπέρτο Κάρλος στην σχετική κατάταξη, φτάνει τα 16 γκολ και θέλει μόλις ένα για να καταρρίψει το απόλυτο ρεκόρ.

Μπορεί να σου αρέσει, μπορεί να τον λατρεύεις, ενδέχεται να τον μισείς, ενδεχομένως τον θεωρείς εξαιρετικά σκληρό αμυντικό, που «αγγίζει» τα όρια του αντιαθλητικού.

Κάθε άποψη προφανώς και είναι σεβαστή, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, καμία σημασία διαδραματίζει. Διότι είτε τον αγαπάμε, είτε δεν τον έχουμε σε εκτίμηση, ο Σέρχιο Ράμος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των αμυντικών, με τα περισσότερο γκολ στο Champions League.

Άνοιξε το σκορ απέναντι στη Σεβίλλη, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του ημιχρόνου και έφτασε τα 16 τέρματα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Όσα δηλαδή έχει ο Ζεράρ Πικέ, αλλά και ο Ρομπέρτο Κάρλος, ξεπερνώντας πλέον για ένα τον Ελγκέρα και για τέσσερα τον Ντάνι Άλβες.

Εκκρεμεί μόλις… ένα. Όταν ο Σέρχιο Ράμος πετύχει και αυτό, θα είναι και επίσημα, ο κορυφαίος σκόρερ – αμυντικός – στην ιστορία του Champions League!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0