Football Talk

Βόλος - Πανσερραϊκός 1-0: Έχει... σφυγμό, πήρε ανάσα και συνεχίζει! (video)

Βόλος - Πανσερραϊκός 1-0: Έχει... σφυγμό, πήρε ανάσα και συνεχίζει! (video)
Τρίποντο... ανάσα για τον Βόλο! Στην εξ αναβολής αναμέτρηση, για την 7η αγωνιστική της Super League, ο Βόλος πήρε στις λεπτομέρειες μια σημαντική νίκη εναντίον του Πανσερραϊκού (1-0), με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μωραΐτη. Έχασαν την ευκαιρία να μπουν στην εξάδα οι φιλοξενούμενοι.

Σε ένα παιχνίδι που δε διεκδίκησε «δάφνες» ποιότητας, ο Βόλος εκμεταλλεύτηκε μια εκτέλεση πέναλτι του Μωραΐτη και πήρε μια πολύτιμη νίκη κόντρα στον Πανσερραίκό (1-0). Τα «λιοντάρια» δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικά, και έχασαν την ευκαιρία να πιάσουν τη Λαμία στην έκτη θέση.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ από το σημείο του πέναλτι. Ο Τσοκάνης σούταρε από το ύψος της περιοχής, με τον Ουεντραόγκο να βρίσκει τη μπάλα με το χέρι, στην προσπάθειά του να ανακόψει την πορεία της. Ο Βάτσιος, μετά από παρέμβαση του VAR, έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Μωραΐτη να μην αστοχεί από τα 11 βήματα, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στην Super League (54’).

Λίγα λεπτά μετά το γκολ, προπονητής του Βόλου αντικατέστησε τον Μαχαίρα, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα, σε μια σπάνια κίνηση που έδειξε να εκνευρίζει τον Έλληνα εξτρέμ. Αξίζει να σημειωθεί πως στο 78ο λεπτό υπήρξε διακοπή περίπου 9 λεπτών, λόγω προβλήματος με τις κάμερες του VAR . Με την επανέναρξη του αγώνα, ο Βόλος διατήρησε άνετα το προβάδισμά του και πήρε μια σημαντική νίκη που τον έβγαλε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος (20’ Γκλάβσιτς), Κίτσος (46’ Μαχαίρας/63’ Μύγας), Κόμπα (93’ Τρουιγέ), Ντέλετιτς (93’ Ασλανίδης), Μωραΐτης

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν, Δελιγιαννίδης (95’ Ντανκερλούι), Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρομ, Πηλέας, Στάικος (95’ Μπαϊροβιτς), Ουεντραόγκο, Τομάς (60’ Σοφιανός), Μασαρίποφ, Μορέιρα (60’ Χατζηστραβός), Άλεξιτς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0