Football Talk

Αλλαγή στην αλλαγή και… αποδυτήρια: Τι συνέβη με τον Μαχαίρα στο Βόλος – Πανσερραϊκός;

Αλλαγή στην αλλαγή και… αποδυτήρια: Τι συνέβη με τον Μαχαίρα στο Βόλος – Πανσερραϊκός;

Στο ημίχρονο, ο Μαχαίρας αποτελεί την πρώτη αλλαγή του Βόλου. Περίπου 17 λεπτά μετά, ο ίδιος παίκτης γίνεται αλλαγή, και πάλι, και δίνει τη θέση του στον Κίτσο. Είναι έξαλλος, φεύγει για τα αποδυτήρια, δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Ομολογουμένως, ασυνήθιστη η επιλογή του Λόπες

Ένα σκηνικό που δεδομένα δεν παρατηρείται συχνά και γενικώς δεν συνηθίζεται, έλαβε χώρα στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Βόλο, στην έδρα του δεύτερου.

Με το σκορ στο 0-0, ο προπονητής των γηπεδούχων, Λόπες, αποφάσισε να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου τον Κίτσο και εντός αυτού, τον Θεοδόση Μαχαίρα, στην πρώτη του συμμετοχή μετά από το ματς με τον Άρη, πριν από 20 ημέρες.

Ο 23χρονος επιθετικός πέρασε στο παιχνίδι, αλλά 17 λεπτά μετά, αντικαταστάθηκε, δίχως να είναι τραυματίας. Το σκορ είχε αλλάξει, ο Βόλος προηγούνταν και ο Λόπες θέλησε να δώσει τη θέση του στον Μύγα.

Έμοιαζε εκνευρισμένος ο Μαχαίρας, αποχώρησε για τα αποδυτήρια, πρόκειται για τη μικρότερη συμμετοχή του, ως αλλαγή, εντός του τρέχοντος μηνός!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0