Football Talk

Απίθανο: Το tiki – taka των Ρεάλ Μαδρίτης και Άρσεναλ κράτησε ακριβώς ίδιο χρόνο! (video)

Απίθανο: Το tiki – taka των Ρεάλ Μαδρίτης και Άρσεναλ κράτησε ακριβώς ίδιο χρόνο! (video)

Πώς είναι δυνατόν να συνδέεται η μπασκετική Ρεάλ Μαδρίτης και το επικό 10χ10 στην Euroleague, με τον Αρσέν Βενγκέρ, την Άρσεναλ και τον Τζακ Γουίλσιρ; Και όμως, υπάρχει τρόπος… Πέντε δευτερόλεπτα αρκούν, ακόμη και αν συζητάμε για διαφορετικό άθλημα!

Viral έχει γίνει ένα επικό στιγμιότυπο από τον αγώνα της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Ρεάλ Μαδρίτης, που… οριακά δεν πιάνει το ανθρώπινο μάτι!

Η φάση που καθήλωσε άπαντες και συζητιέται σε όλο το Twitter, είναι αυτή των Αλμπέρτο Αμπάλδε, Βενσάν Πουαριέ και Σέρχιο Ροντρίγκεθ, οι οποίοι «έκρυψαν» κυριολεκτικά την μπάλα, προτού την εμφανίσουν στο καλάθι.

Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, που χαρακτηρίζεται από την πάσα του Πουαριέ στον Ροντρίγκεθ κάτω από τα πόδια για να ολοκληρωθεί με άλει ουπ κάρφωμα του πρώτου.

Τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με την Αγγλία και την Premier League; Εκ πρώτης όψεως, καμία. Αλλά το μπασκετικό tiki taka που παρακολουθήσαμε, έφερε θύμησες από τον Τζακ Γουίλσιρ, το γκολ επί της Νόριτς, το τακουνάκι του Ζιρού και την Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ.

Επική συνεργασία, σε μεγαλύτερο γήπεδο και ίδιο... χώρο, καθώς οι «κανονιέρηδες» μείωσαν τις αποστάσεις. Είναι πράγματι απίθανο! Όπως και το γεγονός πως αμφότερα διαρκούν πέντε δευτερόλεπτα. Ούτε κλάσμα του δευτερολέπτου παραπάνω…

Πηγή: www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0