Football Talk

Ποιος είναι ο Κβιατκόφσκι του Παρί - Νιούκαστλ; Ο VAR που «έκαψε» την ΑΕΚ στο Βελοντρόμ! (video)

Ποιος είναι ο Κβιατκόφσκι του Παρί - Νιούκαστλ; Ο VAR που «έκαψε» την ΑΕΚ στο Βελοντρόμ! (video)
Ο άνθρωπος που έχει «ξεσηκώσει» ολόκληρο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τις τελευταίες ώρες, είχε κάνει πολύ δύσκολη τη ζωή της ΑΕΚ στο Βελοντρόμ, πριν από έναν μήνα!
Θυμάστε τη φάση του πρώτου γκολ της Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ, απέναντι στην ΑΕΚ; Το πέναλτι που δόθηκε πάνω στον Άμραμπατ; Μαντέψτε ποιος ήταν VAR, σε εκείνο το παιχνίδι...

Ακριβώς: ο Τόμας Κβιατκόφσκι! Ο άνθρωπος που κάλεσε τον διαιτητή Μαρτσίνιακ το βράδυ της Τρίτης (28/11), να επανεξετάσει τη φάση του πέναλτι στο Παρί Σεν Ζερμέν - Νιούκαστλ και έχει «σηκώσει» θύελλα αντιδράσεων τις τελευταίες ώρες!

 
Η UEFA έσπευσε να τον απομακρύνει από το ματς της Ρεάλ Σοσιεδάδ με τη Σάλτσμπουργκ, μετά τον σάλο που έχει προκαλέσει. Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά...

Στο πρώτο ματς της ΑΕΚ με τη Μαρσέιγ στους ομίλους του φετινού Europa League, υπήρξε αυτός που δεν είδε φάουλ πάνω στον Βίντα, και έκρινε αχρείαστο να επανεξετάσει τη φάση ο διαιτητής του ματς, στο 1-0 των Μασσαλών, ενώ «τελείωσε» ουσιαστικά το παιχνίδι, με την επιβεβαίωση της απόφασης να καταλογιστεί ένα αυστηρότατο πέναλτι πάνω στον Άμραμπατ!


 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0