Football Talk

Μπαρτσελόνα-Πόρτο 2-1: Πρόκριση με... πορτογαλικό στυλ για τους «μπλαουγκράνα» (video)

Μπαρτσελόνα-Πόρτο 2-1: Πρόκριση με... πορτογαλικό στυλ για τους «μπλαουγκράνα» (video)
Η Μπαρτσελόνα έκαμψε την αντίσταση της Πόρτο (28/11, 2-1) και πήρε την πρόκριση από τον 8ο όμιλο. «Τελικός» πρόκρισης για τους «δράκους» το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τη Σαχτάρ.

Η Μπαρτσελόνα πήρε την πολυπόθητη νίκη που αναζητούσε, κόντρα στην Πόρτο με 2-1, εξασφαλίζοντας παράλληλα την πρόκρισή της στα νοκ-άουτ του Champions League. Στην... αναμονή οι Πορτογάλοι, καθώς χρειάζονται τουλάχιστον ένα βαθμό την τελευταία αγωνιστική, για να βρεθούν στη φάση των «16».

 

Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν... ρόδινα για τη «Μπάρτσα», καθώς η Πόρτο «πάγωσε» τους φίλους της στο 30ο λεπτό. Ο Γκαλένο σούταρε εντός περιοχής, ο Πένια απέκρουσε, αλλά ο επερχόμενος Πεπέ βρήκε τη μπάλα στρωμένη και την έστειλε στα δίχτυα.

Ωστόσο, η χαρά των «Δράκων» δε διήρκησε για πολύ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Κανσέλο το… πήρε πάνω του, και με μια φανταστική ενέργεια συνέκλινε και σούταρε στη γωνία του Ντιόγκο Κόστα, για να ισοφαρίσει με πανέμορφο γκολ.


Στο 57ο λεπτό οι «Μπλαουγκράνα» μπήκαν μπροστά στο σκορ, έπειτα από μια πολύ ωραία συνεργασία των Κανσέλο-Φέλιξ. Οι δύο Πορτογάλοι έπαιξαν το «1-2» και ο Φέλιξ… εμφάνισε τη μπάλα στα δίχτυα της Πόρτο για το 2-1.


Έκτοτε, η Μπαρτσελόνα διαχειρίστηκε το προβάδισμα, και δεν είχε κανένα πρόβλημα στο να διατηρήσει τη νίκη, που της δίνει και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπαρτσελόνα (Τσάβι) : Πένια, Αραούχο, Κούντε, Μαρτίνεθ, Κανσέλο (82’ Μπαλντέ), Πέδρι, Γκιντογκάν, Ντε Γιόνγκ, Ραφίνια (90' Γιαμάλ), Φέλιξ (75’ Φεράν Τόρες), Λεβαντόφσκι

Πόρτο (Σέρτζιο Κονσεϊσάο) : Ντιόγκο Κόστα, Ζοάο Μάριο (67’ Σάντσες), Καρντόσο (90' Λόουντερ), Πέπε, Σανουσί, Πεπέ, Εουστάκιο (81’ Γκονζάλεζ), Βαρέλα, Γκαλένο (90' Μαρτίνεζ), Εβανίλσον (81’ Κονσεϊσάο), Ταρεμί

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0