Football Talk

Φερνάντο Τόρες - Φαν Πέρσι: Από «φόβος και τρόμος» για κάθε άμυνα, αντίπαλοι ως προπονητές! (video)

Φερνάντο Τόρες - Φαν Πέρσι: Από «φόβος και τρόμος» για κάθε άμυνα, αντίπαλοι ως προπονητές! (video)

Οι καιροί αλλάζουν. Ο Φερνάντο Τόρες και ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι μπορεί να μη φορούν πλέον τα ποδοσφαιρικά παπούτσια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι μακριά από το άθλημα που αγάπησαν! Το αντίθετο και μάλιστα, ήρθε η στιγμή να βρεθούν και ως αντίπαλοι από τους νέους τους ρόλους!

Το πλήρωμα του χρόνου έρχεται για κάθε αθλητή. Κάποια στιγμή το σώμα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και έτσι πρέπει να αποσυρθείς από το άθλημα που λάτρεψες.

Όχι όμως και να το εγκαταλείψεις εξ ολοκλήρου! Ο Φερνάντο Τόρες και ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι αποδεικνύουν ακριβώς αυτό. Κάποτε «μονομαχούσαν» εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, πληγώνοντας σε ουκ ολίγες περιπτώσεις τις αντίπαλες άμυνες.

Πλέον, αμφότεροι έχουν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και έχουν πιάσει τα… μπλοκάκια τους! Επέλεξαν τον δρόμο της προπονητικής και η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να τεθούν και αντίπαλοι!

Ο Ισπανός πρώην επιθετικός έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ατλέτικο Μαδρίτης Κ19, ενώ ο Ολλανδός κατέχει τον αντίστοιχο ρόλο στη Φέγενορντ Κ18.

Οι δύο ομάδες «κοντράρονται» στο UEFA Youth League, αλλά δίχως αμφιβολία, αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι οι δύο θρύλοι που βρίσκονται στην άκρη των πάγκων τους!

Ως παίκτες πάντως έχουν αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλον σε 12 περιπτώσεις. Τις 5 έχουν περιοριστεί στην ισοπαλία, ενώ σε 4 εξ αυτών χαμογέλασε ο Τόρες. Ο Φαν Πέρσι μπορεί να κέρδισε μόλις τις 3, αλλά αξίζει να σημειωθεί πως η μία είναι… ιδιαίτερη! Ο λόγος; Πρόκειται για το 5-1 της Ολλανδίας επί της Ισπανίας στο Μουντιάλ του 2014!

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0