Football Talk

Βέρμπιτς: «Απογοητεύτηκα όταν κόπηκα από την ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού»

Βέρμπιτς: «Απογοητεύτηκα όταν κόπηκα από την ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού»

Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και στάθηκε στην απογοήτευση που ένιωσε όταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον άφησε εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Ο Βέρμπης παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του και ανάμεσα σε αυτά που είπε, έκανε ειδική αναφορά για το «κόψιμο» του από την ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού.

Ο Σλοβένος μίλησε στο «celje.info» και τόνισε την απογοήτευση που ένιωσε όταν έμαθε πως δεν θα συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς:

«Φυσικά και νιώθω φανταστικά. Έχω παίξει στο Champions League, κέρδισα διάφορους τίτλους πρωταθλήματος σε διαφορετικούς συλλόγους, αλλά αυτό το επίτευγμα που καταφέραμε δεν συγκρίνεται με τίποτα. Σημαίνει πολλά για μένα ότι μπόρεσα να συνεισφέρω σε αυτό το ιστορικό επίτευγμα για τη Σλοβενία».

Για τον στόχο της Σλοβενίας στο Euro 2024:

«Δεν πηγαίνεις στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα απλώς για την εμφάνιση, αλλά για να κάνεις κάτι και να παρουσιάσεις τη χώρα σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν έχω ιδιαίτερες προτιμήσεις για την κλήρωση, όμως ξέρω ότι εκεί είναι συγκεντρωμένες οι καλύτερες εθνικές ομάδες της Ευρώπης και όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος θα μας δυσκολέψει. Αλλά νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε αν συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο».

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό:

«Είχα πολλά σκαμπανεβάσματα στον Παναθηναϊκό. Αυτός είναι ένας σύλλογος που απαιτεί πραγματικά πολλά σε κάθε παιχνίδι και είναι αυτή η πίεση που αγαπάμε εμείς οι ποδοσφαιριστές, γιατί μας αρέσει να παλεύουμε για τις κορυφαίες θέσεις. Πάντα ήμουν σε συλλόγους που πάλευαν για το πρωτάθλημα».

Για τη φετινή σεζόν του στους «πράσινους»:

«Η κατάστασή μου είναι αυτή που είναι. Ήμουν πολύ απογοητευμένος γιατί ο προπονητής δεν με έβαλε στη λίστα για τα ευρωπαϊκά ματς, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να τα παρατήσεις ακόμα και όταν είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Με σκληρή δουλειά πάντα ανταμείβεσαι. Έχω 1,5 χρόνο συμβόλαιο ακόμα με τον Παναθηναϊκό, οπότε το μυαλό μου είναι απόλυτα εκεί».


www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0