Football Talk

Το ποδόσφαιρο παίζεται με «11», αλλά εμείς βραβεύσαμε… 12 παίκτες: Γιατί συνέβη αυτό στη γιορτή του ΠΣΑΠΠ;

Το ποδόσφαιρο παίζεται με «11», αλλά εμείς βραβεύσαμε… 12 παίκτες: Γιατί συνέβη αυτό στη γιορτή του ΠΣΑΠΠ;

Κάναμε λάθος; Μετρήσαμε έναν παραπάνω; Γιατί δώσαμε 12 βραβεία, ενώ συζητάμε για κορυφαία ενδεκάδα της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Και όμως η κίνηση σα βραβεία του ΠΣΑΠΠ, είναι απολύτως λογική…

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε σε όλους το γεγονός πως ο ΠΣΑΠΠ, όταν ήρθε η ώρα να βραβεύσει την κορυφαία ενδεκάδα του περσινού πρωταθλήματος, απένειμε 12 βραβεία και όχι 11.

Προφανώς ακούγεται… παράλογο, από τη στιγμή που μιλάμε για τους «11» που απαρτίζουν μία ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση, η απόφαση ήταν απολύτως λογική και δεν αποτελεί κάποιου είδους λάθος.

Πιο συγκεκριμένα, στην εστία πήρε θέση ο Μπρινιόλι, με την αμυντική τετράδα μπροστά του να αποτελείται από τους Ροντινέι, Μουκουντί, Κουλιεράκη και Χατζισαφί. Στα χαφ «κέρδισαν» οι Πέρεθ, Πινέδα και Γκατσίνοβιτς, ενώ μπροστά, αντί για τρεις ποδοσφαιριστές, εμφανίστηκαν τέσσερις.

Δεδομένη θέση είχε ο Λιβάι Γκαρσία, αλλά και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Αυτό που ωστόσο «γέννησε» με απορίες άπαντες ήταν η κοινή παρουσία των Ιωαννίδη και Μπακαμπού οι οποίοι μοιράστηκαν τη μια θέση στην κορυφαία... δωδεκάδα.

Γιατί συνέβη τελικώς αυτό; Διότι οι δύο παίκτες συγκέντρωσαν ακριβώς τον ίδιο αριθμό ψήφων στην τελική καταμέτρηση και έτσι πήραν μαζί την εν λόγω θέση!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0