Football Talk

Η Σίτι πέρασε, οι άλλες τρεις πώς προκρίνονται; Ο βαθμός της Άρσεναλ, ο «χαμός» στη Νιούκαστλ και ο… όρος για τη Γιουνάιτεντ!

Η Σίτι πέρασε, οι άλλες τρεις πώς προκρίνονται; Ο βαθμός της Άρσεναλ, ο «χαμός» στη Νιούκαστλ και ο… όρος για τη Γιουνάιτεντ!

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ήδη στους «16» του Champions League. Οι άλλες τρεις αγγλικές ομάδες όμως, πώς προκρίνονται στην επόμενη φάση; Τα πράγματα είναι… απλά. Η Άρσεναλ θέλει έναν βαθμό. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Νιούκαστλ όμως, θέλουν πολλά περισσότερα.

Φτάσαμε στην προ τελευταία αγωνιστική του Champions League και βρισκόμαστε μερικές ώρες μακριά από τη σέντρα της 5ης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Εκεί όπου οι Άγγλοι έχουν τέσσερις ομάδες, με τη Μάντσεστερ Σίτι, την Άρσεναλ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Νιούκαστλ να τους εκπροσωπούν, τη στιγμή που η Λίβερπουλ, η Μπράιτον και η Γουέστ Χαμ παίζουν στο Europa League, ενώ η εντυπωσιακή Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι στο Europa Conference League.

Λίγο εκκρεμεί λοιπόν για την έναρξη μίας κομβικής αγωνιστικής στο Champions League και είναι μία καλή ευκαιρία, για να δούμε πού βρίσκονται οι Άγγλοι, τι χρειάζονται οι ομάδες τους για να προκριθούν, ποιες βρίσκονται με το ένα… πόδι στους «16» και ποιες φλερτάρουν με τον αποκλεισμό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0