Football Talk

Οδός... Αλμέιδα: Η έκπληξη του Ντέμη και τα λόγια «καρδιάς» από τον προπονητή της ΑΕΚ! (video)

Οδός... Αλμέιδα: Η έκπληξη του Ντέμη και τα λόγια «καρδιάς» από τον προπονητή της ΑΕΚ! (video)

Εκπληκτική στιγμή, πολύ ωραία έκπληξη από τον Ντέμη Νικολαΐδη, διασκέδασε ιδιαίτερα ο Ματίας Αλμέιδα. Εν συνεχεία, πήρε τον λόγο, μοιράστηκε το βραβείο με τους συνυποψηφίους του και… έσταξε «μέλι» για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Μία πολύ ωραία στιγμή έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια των βραβείων του ΠΣΑΠΠ, με τον Ντέμη Νικολαΐδη να επιφυλάσσει μία ιδιαίτερη έκπληξη στον Ματίας Αλμέιδα.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος άσος και εκ των παρουσιαστών της βραδιάς, έδειξε μέσω βίντεο στον «Πελάδο» μια οδό που φέρει το επίθετό του.

Ο 49χρονος τεχνικός γέλασε με την ψυχή του, έδειξε να το διασκεδάζει και αστειευόμενος, ζήτησε το... κλειδί από το σπίτι του δρόμου.

Μια οδός που βρίσκεται στο Κουκάκι και φέρει το όνομα του Αντόνιο Φιγκέιρα ντ' Αλμέιντα. Ποιος ήταν ο τελευταίος; Ένας Πορτογάλος φιλέλληνας, ο οποίος πήρε μέρος στην Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Εν συνεχεία, ακολούθησε ο λόγος του προπονητή της ΑΕΚ, ο οποίος αναφέρθηκε με εκπληκτικά λόγια στους ποδοσφαιριστές του, ευχαρίστησε τον κόσμο της «Ένωσης» και μοιράστηκε το βραβείο με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον Βάλντας Νταμπράουσκας.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Καλησπέρα σας. Τα βραβεία για τους αθλητές ή τους πρώην αθλητές είναι σαν μία αγκαλιά, σαν ένα χάδι στη ψυχή. Αυτό είναι που μένει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα το γκρουπ των παικτών που προπονώ γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Να μοιραστώ το βραβείο με το υπόλοιπο staff. Να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο της ΑΕΚ για την αγάπη. Επίσης τον ιδιοκτήτη της ομάδας και τους διοικούντες και κάθε έναν απ' όσους μετέχουν στην ομάδα. Η οικογένειά μου είναι πάντα όπου είμαι εδώ. Έχει αρκετό καιρό που γνωρίζω τον κόσμο μέσα από το ποδόσφαιρο. Δεν παύω να είμαι εκπρόσωπος του αργεντίνικου ποδοσφαίρου. Θέλω να μοιραστώ το βραβείο με τους 2 συνυποψήφιους μου.»

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0