Football Talk

Κακή μέρα για τον Παναθηναϊκό, αλλά η… μιζέρια περισσεύει!

Κακή μέρα για τον Παναθηναϊκό, αλλά η… μιζέρια περισσεύει!

Δεν έκανε και το καλύτερο δυνατό παιχνίδι του στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός, όμως το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και η ομάδα έχει ανάγκη τη στήριξη του κόσμου της.

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Ήττα κατά την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την Stoiximan Super League σημείωσε ο Παναθηναϊκός, απέναντι στον Άρη (26/11, 2-0). Σε ένα παιχνίδι που καταπόνηση είχαν μόνο οι διεθνείς ποδοσφαιριστές (Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μλαντένοβιτς, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης και Βαγιαννίδης), με την υπόλοιπη ομάδα να έχει πάρει τον χρόνο ξεκούρασης της και συνέχισε με προπονήσεις όλο το υπόλοιπο διάστημα.

Οι «πράσινοι» συνεχίζουν να… κρατάνε το αρνητικό σερί κόντρα στις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος χωρίς νίκη (εξαιρώντας την νίκη με τον Ολυμπιακό άνευ αγώνα), με τελευταία αυτή στο γήπεδο της Τούμπας, απέναντι στον ΠΑΟΚ, τον περασμένο Απρίλιο. Ανησυχητικό βέβαια δεν είναι αυτό, αλλά η εικόνα της ομάδας, η οποία ηττήθηκε ελαφρά τη καρδία, χωρίς να καταφέρει να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που είχε στο πρώτο ημίχρονο, με τον Μορόν να τιμωρεί τους φιλοξενούμενους πριν την ολοκλήρωση αυτού, μετά από το λάθος του Μπρινιόλι. Ο Μενέντες στο 72ο λεπτό, ολοκλήρωσε την δουλειά για τους Θεσσαλονικείς και πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο για την ομάδα του Μάντζιου.

Απόλυτα δίκαιη από κάθε άποψη ήταν η νίκη του Άρη, η οποία ανατάραξε τις ισορροπίες στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς παραμένει πρώτη, με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ να έχουν μειώσει στο βαθμό, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι στους δυο. Ο Άρης ακολουθεί με 20 βαθμούς και παραμένει στο -8 από την κορυφή. Τώρα δεν είναι ώρα για μιζέρια, ίσα-ίσα που περισσεύει, το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο μπροστά του, όμως παράλληλα το «τριφύλλι» έχει και τις υποχρεώσεις του Europa League, με την Βιγιαρεάλ να είναι ο επόμενος αντίπαλος την ερχόμενη Παρασκευή.

Η μιζέρια όπως είπαμε περισσεύει και αυτή είναι η στιγμή που η ομάδα έχει ανάγκη τον κόσμο στο πλάι της να την στηρίξει για να πατήσει ακόμη πιο γερά στα πόδια της και μα συνεχίσει τον αγώνα της. Απόδειξη ο κόσμος μπορεί να δώσει στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ, όπου επιβάλλεται η επιστροφή στις νίκες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0