Football Talk

Γιουβέντους – Ίντερ 1-1: Φοβήθηκαν την ήττα και στο τέλος χαμογέλασε η... Μίλαν (video)

Γιουβέντους – Ίντερ 1-1: Φοβήθηκαν την ήττα και στο τέλος χαμογέλασε η... Μίλαν (video)

Γιουβέντους και Ίντερ έδωσαν την δική τους «μάχη» στο Τορίνο. Πρώτος στόχος όμως ήταν να μη χάσουν, έτσι και το παιχνίδι οδηγήθηκε σε μία «σβηστή» ισοπαλία που άφησε και τους δύο ικανοποιημένους (1-1, 26/11).

Σε μία αναμέτρηση που θα μπορούσε να αλλάξει πολλά στον βαθμολογικό πίνακα της Ιταλίας, Γιουβέντους και Ίντερ αρκέστηκαν στην ισοπαλία για την 13η αγωνιστική της Serie A. Κερδισμένη του ντέρμπι βγαίνει η... Μίλαν που πλησίασε τους πρωτοπόρους.

Το προβάδισμα του Βλάχοβιτς δεν κατάφερε να το διατηρήσει η «γηραιά κυρία», με τον Μαρτίνεζ να βάζει άλλο ένα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ραμπιό με εξαιρετική πάσα βρήκε στο 16’ τον Κιέσα, αλλά ο Ιταλός δεν κατάφερε να εκτελέσει ιδανικά για να ανοίξει το σκορ.

Ο Βλάχοβιτς τελικά ήταν αυτός που έβαλε… φωτιά στο παιχνίδι. Στο 27ο λεπτό ο Σέρβος επιθετικός πήρε την μπάλα από τον Κιέσα και με έξοχο τελείωμα «έγραψε» το 1-0.

Η Ίντερ βρήκε γρήγορα απάντηση, με τον… συνήθη ύποπτο. Ο Μαρτίνεζ «εκτέλεσε» τον Σέζνι για το 1-1 στο 33ο λεπτό, μετά την πάσα, μισή ασίστ του Τουράμ.

Στην συνέχεια οι δύο ομάδες ασχολήθηκαν περισσότερο με την αμυντική τους λειτουργία, παρά στον τρόπο που θα παράξουν ευκαιρίες, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί χωρίς κάποια επιπλέον αξιόλογη ευκαιρία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιουβέντους (Μ. Αλέγκρι): Σέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ρουγκάνι, Καμπιάσο, ΜακΚένι, Καβίγλια (61’ Λοκατέλι), Ραμπιό, Κόστιτς, Βλάχοβιτς, Κιέσα (80’ Μίλικ)

 Ίντερ (Σ. Ιντζάγκι): Ζόμερ, Ατσέρμπι, Ντε Βριλ, Νταρμιάν, Ντιμάρκο, Μικιταριάν, Τσαλχάνογλου (83’ Ασλάνι), Μπαρέλα, Ντάμφρις (70’ Κουαδράδο), Μαρτίνεζ, Τουράμ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0