Football Talk

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Δίκαια κέρδισε ο Άρης, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη»

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Δίκαια κέρδισε ο Άρης, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη»
Απογοητευμένος εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη και την ήττα με 0-2, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, λέγοντας πως οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν δίκαια, και ότι οι «Πράσινοι» θα πρέπει να δουλέψουν ώστε να είναι περισσότερο αποτελεσματικοί στα επόμενα ματς.
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 0-2 από τον Άρη, στο μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, σε ένα ματς που οι «Πράσινοι» είχαν ευκαιρίες, αλλά καθόλου ουσία. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής του «Τριφυλλιού» επισήμανε πως ο Άρης πήρε δίκαιη νίκη.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς:

Για το αν έπρεπε να πάρει κάτι από το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός
:
"Όχι, ο Άρης κέρδισε δίκαια γιατί εκμεταλλεύτηκε τις προσπάθειες που του παρουσιάστηκαν. Αν μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, μπορούσαμε να πάρουμε κάτι. Μία φυσιολογική εξέλιξη του παιχνιδιού, όπου ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά οι στιγμές ανήκουν στον Άρη.»

Τι δεν του άρεσε:
«Αρκετά πράγματα, δεν υπάρχουν πράγματα να σου αρέσουν μετά από αυτό το αποτέλεσμα δεν έχουν κανένα νόημα. Μία ήττα σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος που έχουμε αρκετά παιχνίδια. Δεν είμαστε μία ομάδα που δεν μπορεί να χάσει. Θα πάρουμε τα μηνύματα, να διορθώσουμε τα λάθη, γιατί έχουμε πολλά σοβαρά παιχνίδια που θα πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί.»

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0