Football Talk

Ρόμα – Ουντινέζε 3-1: Οι «λύκοι»... βρυχήθηκαν στην Ρώμη και πήραν το «τρίποντο» (video)

Ρόμα – Ουντινέζε 3-1: Οι «λύκοι»... βρυχήθηκαν στην Ρώμη και πήραν το «τρίποντο» (video)

Η Ρόμα υποδέχτηκε την Ουντινέζε το Σάββατο (26/11) εν όψει της 13ης αγωνιστικής της Serie A. Οι «Τζαλορόσι» πήραν την νίκη (3-1), αν και οι φιλοξενούμενοι σημειώνουν μικρά βήματα βελτίωσης .

Η Ουντινέζε, με οκτώ ισοπαλίες στο δυναμικό της, δείχνει βελτίωση. Αντιστέκεται σθεναρά σε ομάδες μεγαλύτερων «κυβικών» από την ίδια με επιτυχία, όμως αυτή τη φορά η οικοδέσποινα είχε το... πάνω χέρι.

Ελάχιστη κατοχή και μηδέν σουτ στον στόχο στο 1ο ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους, έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να ανοίξει το σκορ και να πάρει προβάδισμα. Μια στημένη φάση, μια σέντρα από τον Ντιμπάλα και μια κεφαλιά από τον Τζιανλούκα Μαντσίνι στο 20’ έκαναν την δουλειά.

Η Ουντινέζε, επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, ανέβασε... στροφές και έδωσε την απάντησή της στο 57’ με την κοντινή κεφαλιά του Τοβέν, ύστερα από σέντρα του Παγιέρο.  Η Ρόμα , όμως, βρισκόταν διαρκώς σε επαγρύπνηση και κέρδισε εκ νέου προβάδισμα στο 82’ χάρη στο γκολ του Ντιμπάλα και την έξοχη ασίστ του Λουκάκου.

Το τελικό 3-1 «σφράγισε» ο Ελ Σαράουι στο 90’, εξαπολύωντας ένα πολύ δυνατό σουτ στην πάνω δεξιά γωνία της αντίπαλης εστίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρόμα (Z. Μουρίνιο): Πατρίσιο, Μαντσίνι, Γιορέντε, Ντικά, Κάρσντορπ (77’ Ζαλέφσκι), Κριστάντε, Παρέδες (77’ Μπόβε), Πελεγκρίνι (63’ Αζμούν), Σπινατσόλα (63’ Ελ Σαράουι), Ντιμπαλά (83’ Κρίστενσεν), Λουκάκου

Ουντινέζε (Γκ. Τσιόφι): Σιλβέστρι, Φερέιρα (79’ Καμπασέλε), Μπιγιόλ, Πέρες, Εμποσέλε, Σάμαρτζιτς (69’ Λόβριτς), Γουάλας, Παγιέρο, Ζεμούρα (82’ Καμαρά), Τοβέν (79’ Λούκα), Σαξές

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0