Football Talk

Ρεν - Ρεμς 3-1: Νίκη-ανάσα για την ομάδα της Βρετάνης, στο ντεμπούτο του Στεφάν στον πάγκο

Ρεν - Ρεμς 3-1: Νίκη-ανάσα για την ομάδα της Βρετάνης, στο ντεμπούτο του Στεφάν στον πάγκο

Μεγάλη νίκη για τη Ρεν, με 3-1 επί της Ρεμς για τη 13η αγωνιστική της Ligue 1. Επιστροφή στις νίκες για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Europa League, μετά από πέντε ματς πρωταθλήματος χωρίς «τρίποντο». 

Η Ρεν επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή, υποδεχόμενη την Ρεμς για τη 13η αγωνιστική της Ligue 1.
Οι «Ρενέ» επέστρεψαν στις νίκες μετά από περίπου 2 μήνες, με το τελικό σκορ της αναμέτρησης να είναι το 3-1, στο ντεμπούτο του Ζουλιάν Στεφάν στον πάγκο τους. Οι οπαδοί της γηπεδούχου ευχαρίστησαν τον πρώην, πλέον, προπονητή τους, Μπρούνο Ζενεσιό, για την προσφορά του στην ομάδα. Η ομάδα της Βρετάνης ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο ματς, με τον Γκουιρί να εκμεταλλεύται την αναμπουμπούλα στην περιοχή της Ρεμς, μετά από κόρνερ, και με σουτ από κοντά να γράφει το 1-0 στο 4ο λεπτό. Η Ρεμς κατάφερε να ισοφαρίσει στην εκπνοή του ημιχρόνου, πάλι από κόρνερ, με τον Ντιακιτέ, με κεφαλιά, να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση του Ίτο στο 45+1’.

Η ομάδα του Στεφάν, σκόραρε και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Μπουριζό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ντιούφ, από πάσα του Τεριέ, μόλις στο 1ο λεπτό της επανάληψης (46’). Ο Γάλλος μπακ-χαφ θα πάρει ρόλο δημιουργού στο τρίτο γκολ της ομάδας του, όταν και θα εκτελέσει το φάουλ, και ο Τεάτ με κεφαλιά θα νικήσει για 3η φορά τον τερματοφύλακα της Ρεμς, κάνοντας το 3-1 στο 66’.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ρεν (Ζουλιάν Στεφάν):
Μανταντά, Γου, Μπελοσιάν, Τεάτ, Μπουριζό (72’ Ασινιόν), Τρουφέ (83’ Σαλάχ), Λε Φε, Μάτιτς, Γκουιρί (83’ Σανταμαρία), Τεριέ (72’ Μπλας), Καλιμουεντό (90’ Γιλντιρίμ)
Ρεμς (Γουίλ Στιλ): Ντιούφ, Φοκέ (76’ Καντρά), Ντε Σμε, Αμπντελχαμίντ, Αγκμπαντού, Τεουμά, Ματουσίγουα, Μουνετσί (33’ Ρίτσαρντσον), Ίτο, Νταραμί (87’ Μποτζάνγκ), Ντιακιτέ (76’ Σαλάμα)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0